Şarkıcı Aydilge Dilan Polat’ı hedef aldı! Neyi eksik ki kendini bu kadar çok göstermeye çabalıyor

Şarkıcı Aydilge Dilan Polat’ı hedef aldı! Neyi eksik ki kendini bu kadar çok göstermeye çabalıyor

İş insanı Engin Polat eşi Dilan Polat’a evlilik yıl dönümü hediyesi olarak uçak almıştı. Şarkıcı Aydilge de iki gündür bir sosyal medya fenomenin eşine aldırdığı uçaktan bahsediliyor diyerek Dilan Polat’ı hedef aldı.

Evliliklerinin 13'ncü senesinde olan Polat çifti evlilik yıl dönümlerini kutlarken Engin Polat, eşi Dilan Polat için uçak aldığını sosyal medyada paylaşınca şarkıcı Aydilge, Polat’a göndermede bulundu.

Ünlü şarkıcı, Polat’ı şu sözlerle hedef aldı.

İki gündür bir sosyal medya fenomeninin eşine aldırdığı uçaktan bahsediliyor.

Ama benim eşim çoktan bana uçağın ötesinde bir şey aldı. Petrol rafinersi aldı. “Şaka bir yana dedemin söylediği bir söz vardı. Kızım malıyla mülküyle çok övünen gösteriş yapan insanları gördüğünde üzülme ya da özenme çünkü ben hep şunu düşünürüm. Bunun neyi eksik ki kendini bu kadar çok göstermeye çabalıyor. Bana çikolata aldığı zaman derdi ki! Aydilge sakın bunu dışarda yeme alamayan çocuklar olabilir özenirler o yüzden kendi başınayken ye derdi”. Böyle duyarlı insanlardan şimdi her şeyini göstermeye meraklı insanların zamanında yaşıyoruz. Ama birz da çuvaldızı kendimize batıralım istiyorum dedi ve Tunç Tataker’in bir sözünü hatırlattı: ''Kirlenmiş ve yıpranmış bir iç dünyadan kaçmanın en iyi yolu dışarıyı sürekli parlatmaktır.''

5r.jpg

4r.jpg

dilan-polat-2.jpg

dilan-polat-4.webp

İlgili Haberler