Saray'ın önünde zafer şovu

Saray'ın önünde zafer şovu
Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçiminin resmi olmayan sonuçlarına göre Cumhurbaşkanı ve Cumhur İttifakı adayı Erdoğan yüzde 52 oy oranıyla tekrar cumhurbaşkanı olarak seçildi. Erdoğan, bu seçim sonrası ilk kez Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nden balkon konuşması yapacağını duyurmuştu. Erdoğan'ın açıklaması sonrasında Saray'ın önünde büyük bir kalabalık görüldü.

Selahattin Demirel / Günboyu

14 Mayıs'taki Cumhurbaşkanlığı Seçimi, hiçbir adayın yeterli oy oranına ulaşamaması nedeniyle ikinci tura kalmış, Türkiye, 13. Cumhurbaşkanı'nı seçmek için bugün sandık başına gitti.

Resmi olmayan sonuçlara göre sandıkların yüzde 99'u açıklanırken oyların yüzde 52'sini alan Cumhurbaşkanı ve Cumhur İttifakı adayı Erdoğan tekrar seçildi.

Üsküdar Kısıklı'daki balkon konuşmasında halka seslenen Erdoğan, bu kez seçim zaferi konuşmasını Ankara Beştepe'de bulunan Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nden yapacağını duyurmuştu.

Seçimde Erdoğan'a ve Cumhur İttifakı'na destek veren seçmenler, açıklama sonrasında Saray'ın önüne giderek Erdoğan'ı beklemeye koyuldu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar