Saran Group, Süper Lig’in yayın ihalesi sözleşmesini imzaladı

Saran Group, Süper Lig’in yayın ihalesi sözleşmesini imzaladı
Eski Fenerbahçeli yönetici Sadettin Saran'ın sahibi olduğu Saran Media Group, Süper Lig yayın ihalesi sözleşmesine dair yazılı bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamada, "Yayın Hakları Sözleşmeleri'ni 11 Mart 2022 Cuma günü imzalamış, teminat mektuplarıyla birlikte TFF'ye temsil etmiş bulunuyoruz" ifadeleri kullanıldı.

Saran Media Group, Türkiye Futbol Federasyonu''nun (TFF) düzenlediği yayın ihalesi ile alakalı bir açıklama yayımladı.

Yapılan açıklamada, "Paket 1-B, Paket 1-C, Paket 1-E, Paket 2 ve Paket 3 Yayın Hakları Sözleşmeleri''ni 11 Mart 2022 Cuma günü imzalamış, teminat mektuplarıyla birlikte TFF''ye temsil etmiş bulunuyoruz. SüperLig TV proje ve vizyonunun da halen kuvvetle arkasındayız" ifadeleri kullanıldı.

BİR İMZA DA TRT’DEN

Öte yandan TRT, yayın ihalesinde 1-D (1. Lig yayın hakları ve Süper Lig özet) ve 1-F (Süper Lig radyo yayın hakları) paketleri için gerekli sözleşmelerin TFF''ye teslim edildiğini duyurdu.

TRT Spor''un sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "TRT olarak Süper Lig ve 1. Lig yayın hakları ihalesi kapsamında yer alan Paket 1-D ve Paket 1-F''ye ilişkin sözleşmeleri TFF''ye teslim ettik" ifadesine yer verildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar