Şanlıurfa'da uyuşturucu operasyonunda 17 tutuklama

Şanlıurfa'da uyuşturucu operasyonunda 17 tutuklama
Şanlıurfa'da düzenlenen operasyonda uyuşturucu ticareti yapan 17 kişi tutuklandı.

Şanlıurfa'nın huzur ve güven ortamını korumaya yönelik çalışmaları kapsamında, İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube ekipleri tarafından düzenlenen titiz operasyonla uyuşturucu ticareti yapan şahıslara darbe vuruldu.

Uzun süren takip ve istihbarat çalışmaları sonucunda harekete geçen güvenlik güçleri, belirlenen adreslere eş zamanlı baskınlar düzenledi.

Operasyonda, toplam 18 şüpheli şahıs emniyet güçleri tarafından gözaltına alındı. Şüphelilerin bulunduğu adreslerde yapılan detaylı aramalarda, yasa dışı faaliyetlerde kullanıldığı değerlendirilen 2 adet ruhsatsız tabanca, uyuşturucu maddelerin hassas ölçümünde kullanılan teraziler ve çeşitli miktarlarda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüpheliler, emniyetteki sorgu ve işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Hakim karşısına çıkarılan şüphelilerden 17'si çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilirken, 1 şüpheli hakkında adli kontrol şartı uygulanarak serbest bırakıldı.

Bu operasyon, Şanlıurfa'da uyuşturucu ile mücadelede kararlılıkla sürdürülen çalışmaların bir parçası olarak değerlendirilirken, emniyet güçlerinin suç ve suçlulara karşı mücadelesinin devam edeceği bildirildi. Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü, vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamaya yönelik operasyonlara aralıksız devam edeceklerini belirtti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar