Şanlıurfa'da iğrenç olay: Bozuk etleri çamaşır suyuyla yıkayıp...

Şanlıurfa'da iğrenç olay: Bozuk etleri çamaşır suyuyla yıkayıp...
Şanlıurfa'da Haliliye Belediyesi'nin zabıta ekipleri yaptıkları denetimde bir lokantada akılalmaz bir olay ile karşılaştı. Ekipler lokantada bozuk olduğunu tespit ettikleri tavuk etlerinin çamaşır suyu içinde olduğunu görünce şoke oldu.

Filiz Kıral / Günboyu

Şanlıurfa'da bir işletmeyi denetim esnasında yaklaşık yarım ton bozuk et ele geçiren ekipler işletme sahibine cezai işlem uyguladı. Öte yandan, lokanta sahiplerinin çamaşır suyunda bekletilmiş bozuk etleri yıkayarak müşterilere servis ettiği öğrenildi.

urf1.webp

Şanlıurfa’da Haliliye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Bahçelievler Mahallesindeki bir lokantada yaptıkları denetimde akılalmaz bir olay ile karşı karşıya kaldı. Lokantayı denetleyen ekipler, mutfakta çamaşır suyunun içerisinde tavuk etlerinin bekletildiğini tespit etti.

urf0.webp

Tavuk etlerinin bozuk olduğunu belirleyen ekipler, gözlerine inanamadı. Lokantada yapılan genel aramada, bu şekilde olan yaklaşık yarım ton bozuk et ele geçirildi.

El konulan etler, şehir çöplüğüne götürülerek imha edilirken işletme sahibine cezai işlem uygulandı. Lokantadaki bozuk etlerin bir süre çamaşır suyunda bekletildikten sonra suyla durulanıp yemek olarak müşterilere yedirildiği öğrenildi.

urf2.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar