Şanlıurfa’da feci kaza: otomobil sulama kanalına uçtu; baba kurtuldu, 4 çocuğu öldü, anne ve 1 çocuğu kayıp

Şanlıurfa’da feci kaza: otomobil sulama kanalına uçtu; baba kurtuldu, 4 çocuğu öldü, anne ve 1 çocuğu kayıp
Şanlıurfa'da, 7 kişilik ailenin içerisinde bulunduğu otomobilin sürücüsü kontrolden çıktı, 7 metre derinliğindeki sulama kanalına uçtu. Otomobilin sürücüsü baba kendi imkânlarıyla kurtulurken; 4 çocuğu yapılan çalışmalar sonrası ölü bulundu. Anne ve 1 çocuğu ise kayıp

Kaza, akşam saatlerinde Şanlıurfa- Viranşehir karayolunun 15''inci kilometresinde, kırsal Ulubağ Mahallesi''nde meydana geldi. Otomobilde bulunan Hasan Çetin''in (38) kullandığı ve içerisinde eşi Özlem (31) ile çocukları Asmin (11), Aysun (9), Ecem (5), İbrahim (4) ve Müslüm''ün (1) aile, sürücü babanın direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucunda yaklaşık 7 metre derinliğindeki sulama kanalına uçtu.

Baba Çetin akıntıya karşı kendi imkânlarıyla çıkarak kurtuldu. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda jandarma, sağlık, AFAD ve dalgıç polisler sevk edildi. Ekipler, suya gömülüp, akıntıya kapılan otomobildeki anne ile 5 çocuğu için arama- kurtarma çalışması başlattı.

4 KARDEŞİN CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI

Otomobilde bulunan İbrahim (4), Ecem (5), Aysun (9), ve Asmin Çetin''in (11) kardeşlerin cansız bedenlerine ulaşıldı. Gözyaşlarının sel olduğu kazada yaşamını yitiren 4 kardeşin cansız bedeni, Adli Tıp Kurumu''nun morguna kaldırıldı. Kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor. (DHA)
 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar