Saniye saniye kamerada! Denizli'de altın dolu poşeti alıp kaçtı

Saniye saniye kamerada! Denizli'de altın dolu poşeti alıp kaçtı
Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde Emre Taysi, kaldırımdaki motosikletinin üzerinde telefonla konuşurken, cebinde, içerisinde 40 bin TL değerinde altın bulunan poşeti düşürdü. Arkasından gelen ve poşetin düştüğünü gören bir kişi ise poşeti alıp cebine koyarak uzaklaştı.

Motosikletiyle caddede seyir halinde olan Emre Taysi, telefonla konuşmak için kaldırımda durdu. Bu sırada telefonla konuşan Taysi, cebinde, içerisinde 40 bin TL değerinde altın bulunan poşeti düşürdü. Telefon konuşmasının ardından poşetin cebinde olmadığını fark eden Taysi, aramasına rağmen altın dolu poşeti bulamayınca polise başvurdu.

Altın dolu poşetin bulunması için çalışma başlatan polis ekipleri, çevredeki güvenlik kamera kayıtlarını inceledi. Kayıp poşetin akıbeti, bir iş yerinin güvenlik kamera kayıtlarında ortaya çıktı.

Görüntüde telefonla konuşan Emer Taysi'nin cebinden poşetin düşmesi, ardından da poşetin düştüğünü gören bir kişinin, poşeti yerden alıp cebine koyduktan sonra uzaklaştığı görüldü. Polisin, altın dolu poşeti alıp, giden kişinin bulunması için çalışması sürüyor.(DHA)

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar