Sanat dünyasını şoke etmişti! Ünlü oyuncu Merve Kayaalp’in intihar nedeni babasının ifadesinde ortaya çıktı

Sanat dünyasını şoke etmişti! Ünlü oyuncu Merve Kayaalp’in intihar nedeni babasının ifadesinde ortaya çıktı
Ünlü oyuncu Merve Kayaalp babasına ait ruhsatlı tabanca ile başına ateş ederek hayatına son vermişti. 36 yaşındaki genç oyuncu Muğla'nın Dalaman ilçesinde toprağa verildi. Baba Ali Rıza Kayaalp’in polise verdiği ifadede intihar nedeni ortaya çıktı.

Sanat camiası 36 yaşındaki oyuncu Merve Kayaalp'in intiharı ile sarsıldı. Muğla'nın Dalaman ilçesinde, Gazi Bulvarı'ndaki bir apartmanın ikinci katındaki dairenin balkonundan, önceki gün silah sesi duyan çevredekiler, ekiplere haber verdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerinin yaptığı kontrolde kanlar içindeki dizi ve sinema oyuncusu Merve Kayaalp'in hayatını kaybettiği belirlendi.

53ec13332776d20356a76ddcb9f559fa-001.webp

CENAZEYE SANAT CAMİASI KATILMADI

Polisin, olay yerinde yaptığı incelemenin ardından şakağına dayadığı tabancayı ateşleyerek yaşamına son verdiği belirlenen Kayaalp'in cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Muğla Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. Kayaalp'in olayda kullandığı tabancanın babasına ait olduğu ve ruhsatının bulunduğu tespit edildi. Otopsi işlemlerinin ardından Kayaalp'in yakınları tarafından teslim alınan cenazesi, dün ikindi vakti Dalaman Merkez Camii'ne getirildi. Cenaze törenine Kayaalp'in babası Ali Rıza Kayaalp, annesi Esin Tüzün ve yakınları katıldı.

Sanat camiasından ise kimsenin katılmadığı törende, gözyaşlarına boğulan anne Esin Tüzün güçlükle ayakta durabildi. Kılınan namazın ardından Merve Kayaalp'in cenazesi Killik Mezarlığı'na götürülüp, toprağa verildi.

İNTİHAR NEDENİ BABANIN İFADESİNDE ORTAYA ÇIKTI

Baba Ali Rıza Kayaalp’in polise verdiği ifadede intihar nedeni ortaya çıktı. Baba, dizi ve sinema oyuncusu olan kızının birçok projeye başvurduğu, olumlu bir dönüş alamadığı için bir süredir psikolojisinin bozuk olduğunu ifade etti.

Oyuncu Merve Kayaalp, 'Sakarya Fırat', 'Küçük Kıyamet', 'Düşler ve Umutlar', 'Elif', 'Şeref Meselesi' ve 'Savaşçı' dizilerinde rol almıştı.

231dd7562816ca3cdb0dfe18f7434658-001.webp

merve-kayaalp-aa.webp

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar