Samsunspor yarın MKE Ankaragücü'nü konuk edecek

Samsunspor yarın MKE Ankaragücü'nü konuk edecek
Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında Yılport Samsunspor, yarın sahasında MKE Ankaragücü’nü konuk edecek

Samsun 19 Mayıs Stadı, heyecan dolu bir mücadeleye ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Samsunspor ile MKE Ankaragücü arasında oynanacak olan karşılaşma, 16.00'da başlayacak ve hakem Ümit Öztürk'ün yönetiminde gerçekleşecek.

Karadeniz ekibi, ligdeki performansını artırmak için sahaya çıkacak. Geride kalan 28 müsabakada 9 galibiyet, 6 beraberlik ve 13 yenilgi alarak toplamda 33 puanı hanesine yazdıran Samsunspor, önemli bir mücadeleye hazırlanıyor.

Geçen hafta deplasmanda RAMS Başakşehir'e 1-0 mağlup olan kırmızı-beyazlılar, bu maçın ardından toparlanma peşinde. MKE Ankaragücü'nü mağlup ederek üst sıralara tırmanma hedefi güden Samsunspor'da, sakatlık sorunları ve cezalar önemli birer faktör haline geliyor.

Sakatlığı devam eden Bennasser'in durumu maç saati yaklaştıkça netlik kazanacak. Marius Moundilmadji ve Rick Van Drongelen'in kart cezaları nedeniyle MKE Ankaragücü maçının kadrosunda yer alamayacağı öğrenildi. Bu durum, teknik direktörün alternatiflerini değerlendirmesini gerektirecek.

İki takım arasındaki ligin ilk yarısında oynanan karşılaşmayı MKE Ankaragücü 2-0 kazanmıştı. Samsunspor, bu kez evinde taraftarının desteğiyle rövanşı almak için sahada olacak.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar