Samsun'da ruhsatsız tabanca ele geçirildi

Samsun'da ruhsatsız tabanca ele geçirildi
Samsun'un İlkadım ilçesinde polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda 6 tane ruhsatsız tabanca, 784 adet fişek, 1 adet pompalı tüfek ve 1 adet kurusıkı tabanca ele geçirildi.

Polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda bir araç içerisinde, şahısların üzerinde ve ikametlerinde yapılan aramalarda ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

İlkadım İlçe Emniyet ve Trafik Şube Müdürlüğü ekiplerinin koordineli çalışmasıyla gerçekleştirilen operasyonda, araç içerisinde, şahısların üzerinde ve ikametlerinde yapılan detaylı aramalarda, 6 ruhsatsız tabanca ile bu tabancalara ait 784 fişek, 1 pompalı tüfek ve 1 adet kurusıkı tabanca bulundu.

Yapılan incelemeler sonucunda, operasyonda yakalanan şahıslardan birinin, uyuşturucu ve uyarıcı madde kullanmak, ruhsatsız ateşli silahları mermileri satın alma ve bulundurma suçlarından toplam 2 yıl 9 ay kesinleşmiş hapis cezası ile arandığı öğrenildi.

Ayrıca, araç sürücüsüne uyuşturucu madde etkisinde araç kullanmak suçundan trafik yönünden 22 bin TL idari para cezası uygulandı.

Şüpheliler adli işlemlerin ardından mahkemeye sevk edilecek.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar