Samsun'da hafif ticari araç direğe çarptı: 1 ölü

Samsun'da hafif ticari araç direğe çarptı: 1 ölü
Samsun'un Çarşamba ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, hafif ticari aracın beton aydınlatma direğine çarpması sonucu 1 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı.

Akşam saatlerinde Çarşamba ilçesi Yenikaracalı Mahallesi'nde bir kaza gerçekleşti. Oğuzhan K. (32) yönetimindeki 55 GL 958 plakalı hafif ticari araç, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarındaki beton aydınlatma direğine çarptı. Kazada araç sürücüsü Oğuzhan K., Umut D. (31), Ferhat Ç. (51) ve Yunus Öztürk (29) ağır yaralandı.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulansla Çarşamba Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Yunus Öztürk, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Diğer yaralılar ise tedavi altına alındı.

Kazayla ilgili başlatılan soruşturma devam ederken, yetkililer olayın detaylarını aydınlatmak için çalışmalarını sürdürüyor. Trafik kazasının meydana geldiği bölgede alınacak güvenlik önlemleri ve olası nedenlere dair detaylar ise soruşturma sonucunda ortaya çıkacak.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar