Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turu maçları tamamlandı

Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turu maçları tamamlandı
UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu rövanş maçları bu gece oynanan iki karşılaşmayla tamamlandı.

UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu rövanş maçlarında heyecan dolu dakikalar yaşandı. Bu gece oynanan iki karşılaşmayla sona eren maçlar, çeyrek finale yükselen son iki takımı belirledi.

Alman ekibi Borussia Dortmund ile İspanyol devi Atletico Madrid, çeyrek finale adını yazdırdı.

Borussia Dortmund, Signal Iduna Park'ta Hollanda temsilcisi PSV Eindhoven'ı ağırladı. Jadon Sancho'nun 3. dakikada attığı golle öne geçen Dortmund, maçın son anlarında Marco Reus'un golüyle skoru 2-0'a getirerek çeyrek finale yükseldi. Milli futbolcu Salih Özcan'ın da forma giydiği karşılaşma, Dortmund'un üstünlüğüyle sonuçlandı.

Diğer maçta ise Atletico Madrid, kendi evinde İtalyan ekibi Inter'i konuk etti. İlk maçı deplasmanda kaybeden Atletico, Antoine Griezmann ve Memphis Depay'ın golleriyle Inter'i 2-1 mağlup etti ve toplamda 2-2'lik skorla uzatmalara gitti. Penaltı atışlarında rakibini 3-2 yenerek çeyrek finale adını yazdıran Atletico Madrid, büyük bir başarı elde etti.

Çeyrek finale yükselen takımlar arasında Paris Saint-Germain, Bayern Münih, Manchester City, Real Madrid, Barcelona, Arsenal, Borussia Dortmund ve Atletico Madrid yer alıyor. Bu takımlar, birbirinden heyecanlı maçlarda şampiyonluk için mücadele edecek.

Çeyrek ve yarı final aşamalarının maçları, 15 Mart Cuma günü İsviçre'nin Nyon kentinde gerçekleştirilecek kura çekimi ile belli olacak. Futbolseverler, bu önemli anı heyecanla bekliyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar