Şamil Tayyar'dan Bülent Arınç paylaşımı!

Şamil Tayyar'dan Bülent Arınç paylaşımı!
AKP eski Milletvekili Şamil Tayyar, Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bülent Arınç'la ilgili söylemlerinde sosyal medyadan yaptığı paylaşımla geri adım attı.

Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bülent Arınç’ın KHK faciadır açıklaması gelmişti. Arınç'ı en başından beri en sert eleştiren isimlerden biri olan ve KHK sözleri sonrası savcıları göreve çağıran Şamil Tayyar Arınç'la ilgili sosyal medyada ilginç bir paylaşım yapıp geri adım attı.

Şamil Tayyar'da ilginç bir paylaşım

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Arınç’ı gönderebileceği konuşulmuştu ancak Erdoğan sadece esefle karşıladım açıklamasıyla yetindi. Daha önceki paylaşımlarında Arınç'ın sözleri için ''FETÖ’yü aklama çabası, artık parti içi sorun değil yargının konusudur. Savcıları göreve çağırıyorum'' diyen Şamil Tayyar geri adım attı. Arınç’ı eleştiren isimlerin başında gelen Şamil Tayyar bugün ilginç bir paylaşımda bulundu.

Cumhurbaşkanımız Yüksek İstişare Kurulu’nda hala tutuyorsa

Tayyar, "Cumhurbaşkanımız Yüksek İstişare Kurulu’nda hala tutuyorsa, savcılar harekete geçmiyorsa yanılan biz olmalıyız! O sebeple Arınç defterini kapattım, bir daha yazmam, herkes hayrını görsün!" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar