Samet Aybaba görüştükleri iki teknik direktörü açıkladı

Samet Aybaba görüştükleri iki teknik direktörü açıkladı
Beşiktaş’ta teknik direktör arayışlarına yönelik Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba açıklama yaptı. Aybaba görüştükleri iki ismi duyurdu.

Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba yaptığı açıklamada teknik direktör arayışlarının devam ettiğini ancak iki isim görüştüklerini söyledi.

Hürriyet'in haberine göre, açıklama yapan Aybaba, taraftarların sakin olmasını söylerken görüşmelerinin devam ettiğini ve bir ismin kısa bir zaman içerisinde İstanbul’da olacağını söyledi.

Beşiktaş Teknik Direktörlüğü için görüşülen adaylar arasında Bruno Genesio ve Razvan Lucescu’nun olduğunu ifade eden Aybaba, “Beşiktaş sezona yeni başlıyormuşçasına güçlü tempolu ve hırslı bir şekilde Kasımpaşa karşılaşmasına hazırlanmaktadır. Şu anda teknik direktörümüz Serdar Topraktepe ile oyuncularımız uyuştular. İki taraf birbirinin dilinden anlıyor. Bunu Hatayspor maçında gözlemledik. Beşiktaş taraftarları Kasımpaşa karşısında daha diri ve performansı yüksek bir takım izleyecekler” şeklinde konuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar