Saldırıya uğrayan motokurye 5 yerinden bıçaklandı

Saldırıya uğrayan motokurye 5 yerinden bıçaklandı
Üsküdar'da seyir halindeki motosiklet sürücüsü tartıştığı araç sürücüleri tarafından saldırıya uğradı. Bıçaklanan motokurye hastaneye kaldırıldı.

Üsküdar'ın Ünalan Mahallesi'nde gece saatlerinde meydana gelen bir olayda, seyir halindeki motokurye bir şahıs, iki otomobilde bulunanlarla yaşadığı tartışma sonrasında bıçaklanarak ağır yaralandı.

Saat 01.00 civarında Libadiye Caddesi'nde gerçekleşen olayda, motokurye Serkan Armağan, 34 CYY 747 plakalı motosikleti ile seyir halindeyken, henüz belirlenemeyen bir nedenle iki otomobil sürücüsü arasında bir tartışma yaşandı. Tartışmanın büyümesi üzerine olay kısa sürede kavgaya dönüştü ve motokurye Armağan, iki araçtaki şahısların saldırısına maruz kaldı.

Saldırı sonrasında iki aracın da olay yerinden kaçtığı belirtilirken, durumu gören vatandaşların polis ve sağlık ekiplerine haber vermesi üzerine bölgeye hızla polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı motokurye Armağan, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede, Armağan'ın iki bacağının 5 yerinden bıçaklandığı tespit edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, görgü tanıklarından Bayram Koç, yaşananları şu şekilde aktardı:

"Motokurye meslektaşımızın yanına geldik, ne yazık ki trafikte tartıştığı kişiler iki araba. 3-4 kişi oldukları söyleniyor, çevredekiler de görmüş ama polisin geldiği zaman kimse kalmamış şahitlik yapan da yok. Arkadaşımızı hem dövmüşler, 15 dakika boyunca, onun dışında bir de bıçaklamışlar, yerlerde hep kanlar var. Onun dışında biz de meslektaşlarımızla haber alınca geldik buraya 20-30 kişi. Olay böyle, polisler geldi plakalarını aldılar. Adalet yerini bulacak, gerek yoktu trafikte tartışmaya. Tartışıyorsun, 4-5 kişi adamı saatlerce dövüyorsun, bir de üstüne üstlük bıçaklıyorsun. Herkesin kendine göre çoluk çocuğu var, bu şekilde olmaması lazım."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar