Sakla Beni dizisi konusu nedir? Sakla Beni dizisi oyuncuları kimler?

Sakla Beni dizisi konusu nedir? Sakla Beni dizisi oyuncuları kimler?
Star TV ekranlarında yayınlanacak olan Sakla Beni dizisinin merakla beklenen ilk tanıtımı yayınlandı. İşte dizinin konusu ve oyuncu kadrosu...

Star TV ekranlarında yayınlanacak olan Sakla Beni dizisinin ilgiyle takip edilen ilk tanıtımı yayınlandı. Pek çok başarılı oyuncuyu buluşturan dizi, sosyal medyada ses getirdi. Peki Sakla Beni dizisi konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var?

SAKLA BENİ DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Star Tv ekranlarında yayınlanan yeni dizisi Sakla Beni hakkındaki detaylar belli oldu. Tanıtımı çokça konuşulan Sakla Beni'nin kadrosu ve konusu sorgulanıyordu.


Dizinin yönetmenliğini Nadim Güç’ün üstlenirken, Yapımını OGM Pictures üstleniyor, senaryosunu ise Armağan Gülşahin ve Nergis Otluoğlu Akoğlu’nun kaleme alıyor.

Dizide Mete ve Naz, zengin ve güçlü ailelerinin gözbebeği çocuklarıdır. İkisi de şımartılmış, hayatta her istediğini almaya alışmış insanlardır. Çocukluklarında ailelerin verdiği sözle başlayan hikayeleri, birbirlerinden kopamamalarıyla bugün evliliğe doğru akacaktır. Ancak Naz’ın çocukluğundan bu yana yanında olan hizmetlisi İncila’nın ansızın Mete’nin karşısına çıkması, Mete’nin hayatta verdiği bütün kararları sorgulamasına sebep olacaktır. İncila ve Mete arasında yaşanan bu önemli karşılaşma, Naz’ın bütün inatçılığıyla yazdığı bu hikâyenin yönünü değiştirip Mete’nin gerçek aşkı bulmasını sağlayabilecek mi?

SAKLA BENİ DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Tanıtımları ilgiyle takip edilen dizinin kadrosunda yer alan isimler şöyle;

Uraz Kaygılaroğlu,

Cemre Baysel,

Asude Kalebek,

Şenay Gürler,

Ceyda Düvenci,

Nilüfer Açıkalın,

Sevinç Erbulak,

Gökşen Ateş,

Kamil Güler,

Nizam Namidar,

Sera Tokdemir,

Edip Saner,

Açelya Devrim Yılhan,

Sıla Korkmaz,

Emine Uyar,

Tamer Levent.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar