Sakarya’da içinde polislerin de olduğu otomobil, tıra çarptı: Kazada ölen ve yaralanan polislerin kimlikleri belli oldu

Sakarya’da içinde polislerin de olduğu otomobil, tıra çarptı: Kazada ölen ve yaralanan polislerin kimlikleri belli oldu
Ankara Emniyet Müdürlüğü Koruma Şube Müdürlüğü'nde görevli olan 3 polis memurunu taşıyan bir otomobil, TEM Otoyolu Sakarya geçişinde bir tıra arkadan çarptı. Kazada araçta bulunan 3 polis memurundan biri hayatını kaybederken, diğer ikisi ise yaralandı.

Sakarya’daki kazada ölen ve yaralanan polislerin kimlikleri belli oldu

Kaza, TEM Otoyolu Akyazı-Hendek geçişinde meydana geldi. İstanbul'dan dönen Ankara Emniyet Müdürlüğü Koruma Şube Müdürlüğü'nde görevli 3 polis memurunu taşıyan 06 EBM 912 plakalı Skoda marka otomobil, yabancı plakalı bir tıra arkadan çarptı. Çarpışmanın etkisiyle sürüklenen ve adeta hurdaya dönen araç içerisinde bulunan 3 polis memuru yaralandı.

jal4w-1706399750-4014.webp

Olayın bildirilmesi üzerine 112 Acil Çağrı Merkezi ekipleri, sağlık, itfaiye, polis ve jandarma birimlerini kaza yerine yönlendirdi. Bölgeye ulaşan ekipler, araç içinde bulunan yaralı polis memurları C.P., F.D. ve H.B.'ye ilk müdahaleyi gerçekleştirdi. Yaralılar, Hendek Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

ghavl-1706399721-8125.webp

Ağır yaralı polis memuru C.P., hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Diğer yaralılardan F.D. ise Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilirken, H.B. ise hastaneden taburcu edildi.

lm9ku-1706399677-786.webp

Kazayla ilgili olarak başlatılan soruşturma devam ediyor. Yetkililer, kaza nedenini ve sorumluları belirlemek için detaylı bir inceleme başlattı.

08rpr-1706399628-7089.webp

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar