Sakarya'da denizde kaybolan üniversiteli hala aranıyor!

Sakarya'da denizde kaybolan üniversiteli hala aranıyor!

Sakarya'nın Karasu ilçesindedenize girdikten sonra kaybolan 19 yaşındaki üniversite öğrencisi Burak Emre Meşe için arama çalışmaları sürüyor.

Burak Emre Meşe, dün akşam saatlerinde arkadaşlarıyla birlikte Karasu sahiline geldi ve 32 Evler mevkisinde denize girdikten kısa bir süre sonra gözden kayboldu. Meşe'yi bulmak için başlatılan arama çalışmaları, 40 kişilik bir ekip tarafından 12 kilometrelik kıyıya paralel ve 10 kilometre açıktan olmak üzere 120 kilometrelik bir alanda yürütülüyor.

aw213865-01.jpg

Sahil Güvenlik Komutanlığı'na bağlı iki bot denizden, dalgıçlar su altından, bir helikopter havadan ve karadan devriye ekipleri olmak üzere 23 kişilik ekip arama çalışmalarına katılıyor. Polis ekipleri, bir bot ve beş kişilik bir ekiple denizden ve karadan arama çalışmalarına destek veriyor. AFAD ekipleri ise 12 kişilik bir arama kurtarma timi ile karada devriye görevini sürdürüyor.

aw213865-02.jpg

Gönüllü olarak arama çalışmalarına katılan SAKDER ekiplerinin yanı sıra, Diyanet Vakfı, Kızılay ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri de kurulan çadırda aileye destek sağlıyor. Sakarya İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürü Bekir Şen ve Karasu Kaymakamı Mehmet Uğur Arslan da bugün bölgeye gelerek acılı aileyi ziyaret etti. Arama kurtarma çalışmalarının 24 saat esasına göre devam edeceği bildirildi.

aw213865-03.jpg