Sakarya’da baraka alev topuna döndü!

Sakarya’da baraka alev topuna döndü!
Sakarya'da boş bir barakada yangın çıktı. Bir anda büyüyen yangın kontrol altına alındı.

Sakarya'nın Erenler ilçesine bağlı Küpçüler Mahallesi'nde korkutan bir yangın meydana geldi.

Boş bir barakada çıkan yangın, mahalle sakinlerini sokağa döktü. Neyse ki, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı.

Olay, henüz belirlenemeyen bir nedenle boş bir barakada başladı. Kısa sürede büyüyerek barakayı sarıp alev topuna dönüşen yangını fark eden vatandaşlar, durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen itfaiye ve polis ekipleri, hemen harekete geçti.

aw174886-04-1.jpgİtfaiye ekipleri, alevlerin barakayı sarmasını engellemek için yoğun çaba harcadı. Kısa sürede olay yerine ulaşan ekipler, yangına müdahale ederek kontrol altına aldı ve söndürdü. Ancak, baraka tamamen küle dönerken, herhangi bir yaralanma olmadığı bildirildi.

Yangının çıkış nedeni henüz netlik kazanmazken, yetkililer olayla ilgili detaylı bir inceleme başlattı. Mahalle sakinleri de endişeli bekleyişlerini sürdürürken, yangının çıkış sebebiyle ilgili araştırmaların devam ettiği belirtildi. Yangının çevrede korku ve endişeye neden olduğu ifade edilirken, bölgedeki güvenlik önlemleri artırıldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar