Sahur vakti camide çıkan yangın korkuttu

Sahur vakti camide çıkan yangın korkuttu
Kocaeli'nde bir camide sahur vakti yangın çıktı. Yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle büyümeden söndürüldü.

Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde, sahur vakti meydana gelen bir yangın, vatandaşlara korku dolu anlar yaşattı. Mimar Sinan Mahallesi'nde bulunan Vahdet Camii'nin imam odasında çıkan yangın, hızla büyüyerek camide maddi hasara neden oldu.

Yangın, sahur vakti camiden yükselen dumanları fark eden vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulunmasıyla başladı. Hızla olay yerine sevk edilen itfaiye, sağlık ve polis ekipleri, yangına müdahale etti.

İtfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi sayesinde yangın, caminin tamamına yayılmadan kontrol altına alındı ve söndürüldü. Ancak yangın nedeniyle caminin imam odası kullanılamaz hale geldi ve maddi hasar oluştu.

aw162063-05.jpg

Yangında herhangi bir yaralanma veya dumandan etkilenme olayı yaşanmazken, olay yerine gelen polis ekipleri yangının ezan sistemindeki elektrik arızası nedeniyle çıktığını değerlendiriyor.

Bu olayın ardından cami yönetimi ve ilgili kurumlar, yangının neden olduğu hasarın giderilmesi için gerekli çalışmaları başlattı. Yangının çıkış nedeniyle ilgili olarak da detaylı bir soruşturma başlatıldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar