Sağlık Müdürü Şenkul ev ziyaretlerine devam ediyor

Sağlık Müdürü Şenkul ev ziyaretlerine devam ediyor
Evde Sağlık Hizmetleri Birimi'nden faydalanan hastaları ziyaret etmek üzere Aydın İl Sağlık Müdürü Dr. Eser Şenkul, Koçarlı'ya giderek vatandaşlarla bir araya geldi.

Evde Sağlık Hizmetleri Birimi ekipleri, bakıma muhtaç vatandaşlara destek olmaya devam ederken, Sağlık Müdürü Dr. Eser Şenkul da hasta ziyaretlerini aksatmadan sürdürüyor. Koçarlı ilçesinde yaşayan ve Evde Sağlık Hizmetleri'nden faydalanan hastaları evlerinde ziyaret eden Şenkul, ailelerle ve hastalarla samimi bir şekilde sohbet etti.

Müdür Şenkul, hastaların taleplerini ve ihtiyaçlarını dinleyerek, geçmiş olsun dileklerini iletti. Evde Sağlık Hizmetleri alan hastaların durumları hakkında da sağlık ekibinden bilgi aldı. Ziyaret edilen vatandaşlar, aldıkları hizmetten son derece memnun olduklarını belirterek, Sağlık Müdürü Şenkul ve Evde Sağlık Hizmetleri ekibine teşekkür etti. Müdür Şenkul'un ziyaretlerine Kamu Hastaneleri Hizmetleri, Sağlık Hizmetleri Başkanı, Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı ve Koçarlı İlçe Sağlık Müdürü de eşlik etti.

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Öne Çıkanlar