Safiye Soyman’ın aşkı Faik Öztürk’ten kötü haber! Beynine pıhtı attı felç geçirdi

Safiye Soyman’ın aşkı Faik Öztürk’ten kötü haber! Beynine pıhtı attı felç geçirdi
Türk Sanat Müziği'nin sevilen isimlerinden Safiye Soyman'ın hayat arkadaşı, şarkıcı ve iş insanı Faik Öztürk’ten üzen haber geldi. Faik Öztürk'ün beyin kanaması geçirdiği ve vücudunun sol tarafının felç olduğu açıklandı.

Safiye Soyman ile 2000 yılından bu yana birlikte olan ve neşeli kişiliğiyle tanınan Faik Öztürk, sağlık sorunlarıyla mücadele ederken gündeme geldi. 61 yaşındaki ünlü ismin beyin kanaması geçirdiği haberleri yayıldı.

whatsapp-image-2024-04-24-at-20-10-42-850x1133.jpg

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın özel haberine göre, Safiye Soyman ve Faik Öztürk, ünlü bir markanın yeni ürününün tanıtımı için düzenlenen davete katıldı.

640xauto-001.webp

SOL TARAFI FELÇ GEÇİRDİ

2018 yılında kalp krizi geçiren ve beş tıkalı damara operasyon geçiren Faik Öztürk, yaklaşık 20 gün önce Bodrum'da beyin kanaması geçirdiğini ve bu nedenle vücudunun sol tarafında felç meydana geldiğini açıkladı.

Faik Öztürk, Ankara'da fizik tedavi gördüğünü ve artık eski sağlığına kavuşmaya başladığını belirtti.

18727837-728xauto.webp

FAİK ÖZTÜRK KİMDİR

Milliyetçi Hareket Partisi'nden İYİ Parti'ye geçişiyle dikkatleri üzerine çeken Faik Öztürk, "Ben tek adam sistemine karşıyım. Tayyip Bey’i de çok severim. Ama bir karar verildiğinde Tayyip Bey’in onayı olmadan o karar verilmiyor" şeklindeki sözleriyle kamuoyunun gündemine oturmuştu. Bu açıklamaların ardından Faik Öztürk'ün hayatı, vatandaşlar tarafından merak edilmeye başlandı. Peki, Faik Öztürk kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte detaylar...

FAİK ÖZTÜRK'ÜN İYİ PARTİ'YE GEÇİŞ NEDENİ

Sanatçı Safiye Soyman ile birlikte yaptığı televizyon ve sahne programlarıyla tanınan Faik Öztürk de İYİ Parti'den Elazığ milletvekili aday adayı başvurusunda bulunmuştu.

FAİK ÖZTÜRK'ÜN HAYATI

Astsubay çocuğu olarak dünyaya gelen Faik Öztürk, 13 Nisan 1962'de Elazığ'ın Ağın ilçesinde doğdu. Çankaya Lisesi'nde eğitim gördü, liseyi yarıda bırakarak Ankara'daki bir fabrikada temizlik işine girdi. Bir süre sonra muhasebe departmanına geçiş yaptı ve 1982'de fabrikadan ayrıldığında genel müdür yardımcısı pozisyonundaydı.

Müzik alanında da aktif olan Faik Öztürk, "Gönül Türküleri" adlı bir albüm çıkardı ve bu albümün gelirini şehit ailelerine bağışladı. İkinci albümünün gelirini ise kekemelere yardım amacıyla harcadı.

İş dünyasında da faal olan Faik Öztürk, Ankara'da bazı işletmelerin sahibi olarak faaliyet gösteriyor ve Dünya Bankası finanslı projelerde yer alıyor. Ayrıca, Ankara Ticaret Odası'nda üç dönem boyunca meclis üyeliği yapmıştı.

FAİK ÖZTÜRK'ÜN ÖZEL HAYATI

1999 yılından bu yana şarkıcı Safiye Soyman ile birlikte olan Faik Öztürk, özel hayatını da medyadan uzak tutarak birlikte sürdürüyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar