Bugünkü Yazarlar Tüm Yazarlar
Murat Sururi ÖZBÜLBÜL

Murat Sururi ÖZBÜLBÜL

EKONOMİ VE GERÇEKLER

SADAT, MADAT işleri

Son olarak bu konu gündeme CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu''nun TV100''de katıldığı ve duayen gazeteci Uğur Dündar''ın sorularını yanıtladığı programda aniden beliriveren yüzü maskeli, eli silahlı kişilerin yer aldığı SADAT reklamı ile geldi.

Kemal Bey bu reklam operasyonunu sinsice bir tehdit olarak algıladığını açık ve net olarak beyan etmiş bulunmaktadır.

Gurup konuşmasının SADAT reklamı ile ilgili bölümünde; "Silahlı insanların olduğu reklamla güya beni tehdit ediyorlar. Resimdeki mesaj net. ''Sizin için geleceğiz'' diyorlar. Benim için geleceklermiş. Silah ve suikast tehditleri. Son uyarılarını yapıyorlar akıllarınca. Yeni bir şey değil. Uzun zamandır bu tehditler var. Şimdi bu kürsüden, bu çetelere, mafyaya, bu paramiliter yapılara seslenmek istiyorum. Be gafiller, be şerefsizler, be akılsızlar, be müptezeller, be çakallar, siz mi beni korkutacaksınız. Sizin önünüzde diz çökmektense ayakta kalıp ölmeyi tercih ederim" diyerek meydan okudu.

***

İşin açığı SADAT televizyon reklamı ile müşteri bulma derdinde olabilecek bir kurum değil, bu reklam işinin en azından bayrak gösterme amaçlı ucuz bir numara olduğu son derecede açık. Belli ki bayrak göstermek için kesenin ağzını açmışlar.

SADAT''ın bu operasyonu nasıl gerçekleştirdiğinin acilen ortaya çıkarılması gerekmektedir! Bu demokrasimizin geleceği ve seçimlerin

güvenliği açısından son derecede önemlidir.

Bakın kolluk güçleri derhal müdahale etmeli, savcılar el koymalı ve bu işin arka planı ortaya derhal çıkarılmalıdır!

TV100 yandaş medya değil ve ideolojik gerekçeler ve taraf tutma saikiyle böyle bir operasyona girişmesi, muhalefete gol atmaya kalkışması beklenemez.

SADAT tarafından böyle bir istek geldiğinde bu kararı veren kişi ya da kişilerin en azından üst yönetime bilgi verip böyle bir talep var ne yapalım diye sorup onay alması gerekmez mi?

***

Kendi WEB sayfalarında "SADAT Savunma tek erden başlayıp, takım, bölük, tabur, alay, tugay, tümen, kolordu, ordu ve kuvvet seviyesi de dâhil birlikleri sıfırdan başlayarak kurma imkân ve kabiliyetine sahiptir.

Silahlı Kuvvetler ve Polis Teşkilatlarına yönelik sunduğumuz anahtar teslim çözümlere örnek konulardan birisi de anahtar teslim Özel Kuvvetler tesis edilmesidir.

Sınır dışı özel operasyonlar icra etme imkân ve kabiliyetine sahip özel kuvvetlerin; Teşkilat ve Malzeme kadro yapılarını planlayıp, eğitim, atış ve spor tesisleri ile karargâh ve koğuş yapılarını inşa edip, donatıp, temel ve özel kuvvet eğitimlerini

yapmaktayız." denmektedir.

Bu dedikleri gerçekse ve gerçekten de bunları yapmaya muktedir bir yapıysa bu yapının ana muhalefet partisi liderine yönelik olarak ortaya koyduğu bayrak gösterme ve tehdit operasyonunu savcılar ciddiye almayacak mı?

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yazarın Diğer Yazıları