Sadakatsiz'de gerçekler ortaya çıktı! Son bölümde yaşananlar

Sadakatsiz'de gerçekler ortaya çıktı! Son bölümde yaşananlar
BBC’nin ‘Doctor Foster’ adlı dizisinden uyarlama olan ve Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz dizisinin 56. bölümü yoğun ilgi çekti. Dizinin 13 Nisan Çarşamba günü yayınlanan son bölüm sosyal medyaya adeta damgasını vururken, son bölümünde; anne ve babası arasında olanları anlamaya çalışan Ali’nin isyanı ve Volkan ile Asya’nın öpüştüğünü duyan Derin’in yıkılması dikkat çekti.

Kanal D ekranlarında 2 sezondur yayınlanan Sadakatsiz dizisinin son bölümü dikkat çekti. Çarşamba akşamları izleyici karşısına çıkan dizi, entrika dolu bölümleriyle ekranlara gelmeye devam ediyor. Başrollerini Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen’in paylaştığı Sadakatsiz’de birkaç haftadır Asya’nın intikam planı öne çıkıyor.

SON BÖLÜMÜN İLGİ ÇEKEN ANLARI

13 Nisan Çarşamba akşamı 56’ncı bölümüyle ekranlara gelen Sadakatsiz’in son bölümünde; hırsızlık oyunuyla Volkan’ı eve çağıran Asya, kendisini öpen eski kocasına “Derin’le boşanmadan bir şey yaşayamayız” dedi. O ara Derin’in eve bıraktığı Ali, gördüğü manzara karşısında şoke oldu. Bu durumu kimseye çaktırmayan Ali, yaşadığı sıkıntıyı içinde çözmeye çalıştı. Bu sırada planını uygulamaya devam eden Asya, Volkan’ın kendisini garanti altına almadan boşanmayacağını bu nedenle şirketten kendi zimmetine para geçireceğini; akabinde de onu hapse yollayacağını Derya’ya anlattı.

Arkadaşını durduramayacağının farkında olan Derya, Ali’nin sıkıntı yaşamaması için ona bir miras bırakmasını öğütledi. Sadece bir evi olduğunu söyleyen Asya ise Volkan’ın yıllar önce oğlunun eğitim parasını Derin’le harcadığını ancak bunu geri almak için bir fikri olduğunu söyledi. O arada Selçuk’un restoranına giden Derin, kocası doğru söylüyor mu diye üvey kardeşinin ağzını ararken, Ceren’in kontrolü olduğunu da araya sıkıştırdı. Tam o arada Onur’un restorana gelmesiyle şaşıran Derin, ondan Asya’daki görüntüleri alması konusunda yardım istedi.

VOLKAN''IN HAMLESİ

Asya’yı aklından çıkaramayan Volkan ise kendini garantiye almak için yatırım hamlelerini hızlandırırken, Gönül’ün yapılan harcamadan haberi oldu. Hemen şirkete giden ve Volkan’a gözdağı veren Gönül, Selçuk’u da şirkete dahil etmeleri gerektiğini söyledi. Bundan rahatsız olan Volkan, Derin’i arayarak akşam dışarıda yemek yemeyi teklif etti.

''''ESKİ KOCAMIN YENİ METRESİ OLMAYACAĞIM''''

Kocasının ilgisinden memnun olan Derin hemen hazırlandı. Akşam romantik bir gece geçiren Arslan çiftinden Volkan, kızlarının geleceğini garanti altına almak için kendileri için yatırım yapmaları gerektiğini eşine söyledi. Volkan’ın teklifini kabul eden Derin, annesi ve kardeşine; Volkan’la birlikte deniz kenarında yeni bir eve taşınacaklarını ifade etti. Aynı anlarda Asya’nın evine giden Volkan ise ondan durumunu toparlamak için süre istedi. Ne kadar bekleyeceği konusunda onu sıkıştıran Asya da “Bu saatten sonra eski kocamın yeni metresi olmayacağım” dedi. Ardından Gönül Hanım’ın kendisini denetlediğini anlatan Volkan, yatırımlarını yapamadığını anlattı. Krizi fırsata çeviren Asya, alacağı her şeyi Ali’nin üzerine yapmasının dikkat çekmeyeceğini söyledi.

SON SAHNE YORUM YAĞMURUNA TUTULDU

Ali’nin anne ve babasıyla ilgili gerçekleri farkında olması ve Derin’in de her şeyi öğrenmesine sosyal medyadan yorum yağdı. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar