Rüyada yıldırım düşmesi ne anlama gelir?

Rüyada yıldırım düşmesi ne anlama gelir?

Rüyada yıldırım düşmesi genelde iyi yorumlanmaya bir rüyadır.

Rüya sahibi için kötü durumları temsil eden bu rüya felakete yorumlanır. Rüyada yıldırım düşmesi bir felaketin meydana gelmesi şeklindedir. Rüyada yıldırım düşmesi ne demektir ve neye yorumlanır sizler için derledik.

Rüyada yıldırım düşmesi olumsuz durumlara yorumlanan bir rüyadır. Rüya sahibi hasta olabilir ya da birinin hastalık haberini alabilir.

Rüyada yıldırım düşmesi korkutucu bir durumdur ve anlamı merak edilir. Her zaman iyiye yorulmayan bu rüya felakete yorumlanır ve azap demektir. Rüyada yıldırım düşmesi hastalık olarak da yorumlanabilir.

922376.jpg

Bir kişi rüyasında yıldırım düştüğünü görürse bu rüya kendisinin ya da yakınlarından birinin felaket yaşaması demektir. Rüya sahibinin kendisine ve yakın çevresinde bulunan insanlara dikkat etmesi önerilir.

Rüyada yıldırım sesi duymak evli kimseler için eşlerinden şüphe duymalarına yorulur. Rüyayı gören kişi eğer bekar biriyse bu rüya da aile içinde bazı huzursuzlukların ortaya çıkmasına rivayet edilir. Rüyasında yıldırım sesi duyan kişiler hedeflerine giderken bazı engeller ile karşılaşırlar.

Rüyasında yıldırım düştüğünü ve buna bağlı olarak yangın çıktığını görenler kötü bir olayın içinde kalacak demektir. Rüya sahibi bazı zor durumların içinde kalacak ve kendini bu işten çok zor kurtaracaktır.