Rüyada saç dökülmesi ne anlama gelir?

Rüyada saç dökülmesi ne anlama gelir?
Rüyada saç dökülmesi görmek, genel olarak para ve iş kaybına ve hastalığa işaret etmektedir. Rüyada bir tutam saç dökülmesi ise rüya sahibinin çevresindeki kötü ve insafsız kişilerin var olduğuna işaret etmektedir. İşte tüm detayları...

Rüyada saç dökülmesi görmek, rüya tabirlerinde kişinin iş hayatında işlerin birden terse döneceğine ve önce işini sonra ise elindeki tüm varlığını yitireceği anlamına gelmektedir. Bu olaylar sonrası oldukça çaresiz kalacak olan rüya sahibi etrafından yardım isteyecek olsa da beklediği iyilik bir türlü gelmeyecek ve bu durum onu oldukça kötü hissettirecektir. Tüm bunlar yetmezmiş gibi bir de rüya sahibi bir hastalığa yakalanacak ve bu hastalıkla ile de uzun süre mücadele edecektir.

Rüyada bir tutam saç dökülmesi

Rüyada bir tutam saç dökülmesi, rüyayı gören kişinin çevresindeki insanların iyi niyetli olmadığına ve hatta oldukça insafsız ve kötü kişiler olduklarına delalet etmektedir. Rüyasında bir tutam saçının döküldüğünü gören kişinin başta yakın arkadaşları olmak üzere çeşitli akrabalarından bazılarının niyetinin hiç iyi olmadığı kısa zaman içinde anlaşılacaktır. Bu durum fark edilmesi ile birlikte kötü niyetli kişilerden uzak durmaya çalışacak olan rüya sahibi her ne kadar çaba gösterse de başını bir konuda belaya sokacaktır.

Rüyada oluk oluk saç dökülmesi

Rüyada oluk oluk saç dökülmesi, kötü ve iyi hissettirmeyecek bir haber almaya işaret eder. Rüyayı gören kişi hiç beklemediği sırada aniden haber alacak. Bu haber onu mutlu etmeyi bırak oldukça üzgün hissetmesine ve hüzünlenmesine yol açacaktır.

Rüyada saçların koparak dökülmesi

Rüyada saçların koparak dökülmesi, felaketlerin geleceğine ve iş ile para kaybına işaret eder. Rüyasında saçlarının koparak ve tek tek döküldüğünü gören kişinin başından büyük bir felaket geçecektir. Bu felaket sonrasında iş hayatında aksilikler çıkacak ve rüyayı gören kişi büyük bir maddi kayıp yaşayacaktır.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar