Rüyada kavga görmek ne anlama geliyor?

Rüyada kavga görmek ne anlama geliyor?
Rüyada kavga görmek, rüyanın görme şekillerine göre farklılık gösterir. İşte Rüyada kavga görmenin anlam ve yorumu...


Rüyada kavga görmek, birçok farklı şekilde yorumlanabilir. Gücünüzün ve kudretinizin artacağını, makam ve mevki bakımından üst pozisyonlarda olacağınızı, toplum içinde saygın bir konumda bulunacağınızı ifade eder. Rüyada büyük bir devlet adamına ya da üst düzey yetkili bir kimseye karşı yapılmışsa, bu rüya fakirliğin yok olması ve kıtlığın sona ermesi anlamını taşır. 

Rüyada kavga görmek bazı rüya alimlerine göre olumsuz olarak tabir edilmiştir. Fikirlerinizin biriyle ters düşeceğine, önemli bir sebepten dolayı münakaşa edeceğinize delalet eder. Gördüğünüz rüyada tüfek ya da tabancalı bir kavga varsa, akrabalarınızdan bir kadının düğünü olacağı anlamını taşır. Eğer bıçak veya kılıç gibi bir aletle kavga edildiğini görmüşseniz, bu rüya Allah yolunda düşmana galip gelmek, zafer kazanmak şeklinde tabir edilmiştir. 

Rüyada bıçaklı kavga görmek, fikirlerini hiç tasvip etmediğiniz bir kişiyle büyük bir kavga yaşayacağınızı gösterir. Kavga esnasında ağza alınmayacak sözler sarf edeceğine, hatta kalp kırıcı büyük bir hakaret edeceğinize delalet eder. Başkasıyla yaşadığınız bu kavganın sonuçlarının ruhsal açıdan sizi çöküntüye uğratacağını ve ailenizin de bu olaydan dolayı size çok kızacağını ifade eder. 

Rüyada kavga ettiğini görmek, sözlü bir şekilde kavga etmişseniz üzüntü ve sıkıntı yaşayacağınız anlamına gelir. Fiziksel olarak kavga ettiğinizi görmüşseniz düşmanlarınız olacağına, gerçek hayatta onlarla kavga edeceğinize ve her iki tarafında da çok kızgın olduğu bir ortam meydana geleceğine işaret eder. 

Rüyada kavga eden kalabalık görmek, başarılı olmanızı engelleyen ve sizi sürekli aşağılara çeken bir kimseyle yolları ayıracağınız anlamına gelir. Kötü alışkanlıklar edinmenize sebep olan bir arkadaşınızla bir daha görüşmeyeceğinizi kişiyle bir daha hiç yaşamak istemeyeceğiniz bir olay yaşayacağınızı ifade eder. 

Rüyada tanıdıklarının kavga ettiğini görmek, bir aile büyüğünden kalan miras yüzünden aile üyeleri arasında kavga çıkacağına ve mal paylaşımında sorun yaşayacağınıza alamet eder. Rüyada tanıdıklarının kavga ettiğini görmenin diğer bir anlamı ise, karşınıza çıkan çok önemli bir fırsatı geri çevireceğinizi bu yüzden maddi olarak kayıp yaşayacağınızı rivayet eder. 

Rüyada kavga ayırdığını görmek, birden fazla anlama gelmektedir. Birçok kimseye ekmek kapısı olacak bir şirket açacağınıza ve hem topluma hem de ailesine saygı ve sevgisini hiç eksik etmeyecek bir evlat yetiştireceğinize işaret eder. 

Rüyada kavga ayırdığını görmenin diğer bir anlamı ise geçmiş zamanda sizi zor duruma düşüren bir konunun aleyhinize döneceğini, sizi çok mutlu edecek gelişmeler olacağını, hakkınızın karşılığını misliyle alacağınızı gösterir. 

Rüyada anneyle kavga ettiğini görmek, annenizin hayır duasını aldığınızı, yaptığınız her işte annenizin maddi ve manevi destek olacağını işaret eder. Psikolojisi bozuk olan bir arkadaşınız ya da akrabanız yüzünden sıkıntı yaşayacağınıza, ruhsal olarak çok etkileneceğiniz bir olay olacağına, az da olsa yıpranacağınıza alamet eder. 

Rüyada iş yerinde kavga görmek; bir şirkette personel olarak çalışıyorsanız terfi alacağınıza, pozisyonunuzun daha iyi bir konuma geleceğine delalet eder. Bir iş yerinde patronsanız, yaptığınız kârlı yatırımlar sayesinde daha fazla büyüyeceğinize ve çalışanlarınızın hakkını kat kat geri ödeyeceğinize işaret eder. 

Rüyada komşuların kavga ettiğini görmek; uzun süredir gitmeyi planladığınız bir organizasyon ya da etkinlikte tatsız durumlar yaşayacağınıza, gittiğinize bin pişman olacağınıza, keyfinizin bir hayli kaçacağına delalet eder. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar