Rüyada kavga etmek ne anlama geliyor?

Rüyada kavga etmek ne anlama geliyor?

Rüya içinde eğer kendiniz kavga ediyorsanız gerçek yaşamda birisine yardım edeceğiniz anlamı taşır.

Eğer rüyanızda bir başkası kavga ediyorsa o kişinin size yardım edeceği tabiri ortaya çıkar. Ayrıca silah veya bıçak ve benzeri zararlı aletler söz konusuysa, rüya farklı şekillerde yorumlanabilir.

Kavga konusunda görülen rüya tabiri değişkenlik gösterir. Rüyanızda birini dövüyor, saçını çekiyor, sopayla vuruyor ya da tokat atıyorsanız o kişiye yardım edeceğiniz anlamına gelir. Tam tersi eğer rüyanızda siz birinden zarar görüyor ve dayak diyorsanız, gerçek hayatta o kişiden yardım alacağınız anlamı çıkar. Eğer gördüğünüz rüya içerisinde toplum herhangi bir şekilde isyan etmiş ise, bu durum belli başlı bazı zorlukları ve sıkıntıları yorulabilir.

Herhangi biriyle kavga ederken ayrıca o kişiyle düşünce çatışması yaşayacak olabilir; görüş ayrılıkları ortaya çıkabilir ve size muhalefetlik yapabilir. Rüyada kavga etmenin bir başka tabiri ise herhangi birine karşı kin ve nefret besleme, nifak tohumları ekme gibi işaretler anlaşılabilir.

Eğer rüyanızda akrabanızla kavga ediyorsanız gelecek sosyal yaşantınızda şiddetli durumlarla karşılaşabilirsiniz. Hayatınızdaki iniş ve çıkışların artacağını ve paralel olarak çalkantılı bir dönem yaşayacağınızı anlayabilirsiniz. Herhangi bir akrabanıza kavga ettiğiniz an itibariyle, sorunların her geçen gün büyüyeceği bilinmelidir. Ayrıca akraba ile kavga yakınlarınızın kalbini kıracak olmanız; duygularınızı kaba şekilde aktaracağınız anlamı da çıkabilir.