Rüyada kano görmek ne demek?

Rüyada  kano görmek ne demek?

Rüyada kano görmek, rüya sahibinin pratik zekasını aklını kullanarak her işte sağlayacağı başarıya işaret eder.

Rüyada kano ile denize açılmak, kişinin en zor durumlardan bile yetenekleri ve kişisel özellikleri sayesinde kolaylıkla çıkacağını gösterir. Rüyada kanoya binmek ise, bu rüya kişinin tamamen genel özellikleri ile alakalıdır.

Rüyada kanoya bindiğini gören kimse için, yetenekli insanın donanımı ve her yönden kendini geliştirmesi anlamlarına gelmektedir. Rüyada kanoda kürek çekmek, bekar ise evlenir, evli ise mutluluğu yakalar ve iki erkek evlada sahip olur. Rüyada kanoyla gezmek, evli çiftler için çocuk sahibi olmak istiyor ise bir kız evlada sahip olur. Rüyada denizde kano görmek, uzak bir yerlere seyahat etmeyi ve bu seyahatin kişiye çok iyi gelmesini de gösterir.

Rüyada kano binmek başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına, işlerin günden güne açılacağına, iş hayatında zarara uğrayan işlerini yoluna sokacağına, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine alamet ettiği söylenir. Rüya ilmine göre rüya sahibinin parasal durumun düzeltileceğine, kendisinin ve ailesinin geleceğine yatırım yapacağına, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine delalet ettiğine inanılır.