Rüyada gözlük görmek ne anlama gelir

Rüyada gözlük görmek ne anlama gelir
Rüyada gözlük görmek, gören kişinin hayata sadece tek bir çerçeveden baktığına yorumlanır. Kişi sadece kendi bildiği yoldan ilerlemekte ve sadece kendi inançlarına bağlanmaktadır. Başkasından fikir almaz, öğüt dinlemez ya da yanlış bildiği şeyleri düzeltme yoluna girmez. Rüyada gözlük görmek ne anlama gelir sizler için derledik.

Rüyada gözlük görmek bir bakıma rüyayı gören kişinin biraz yeniliklere açık olması gerektiğine, olaylara tek bir çerçeveden bakmaması gerektiğine, başkalarının fikir ve düşüncelerine saygısı olması gerektiğine ve yanlışlarını bir an önce görüp, bu yanlışlardan vazgeçmesine yorumlanır.

Rüyada gözlük taktığını gören kişi, mevcut bir olaya sadece kendi açısından bakıyor demektir. Rüyayı gören kişi olay karşısında sadece kendisini haklı buluyor ve karşısındakini dinleme zahmetine bile girmiyordur. Fakat rüyada gözlük takmak, hatanın sadece karşı tarafta olmadığına, onunda haklı olduğu bazı noktaların olduğuna, bu noktaların rüyayı gören kişi tarafından görmezden gelindiğine ve karşısındaki kişiye haksızlık ettiğine delalet eder.

RÜYADA GÖZLÜK ÇIKARMAK

Rüyada takılan gözlüğün çıkartılması, rüya sahibinin artık gerçekleri görmeye başlamasına, olaylar karşısında tek taraflı düşünmek yerine karşısındakini dinlemeye yöneldiğine ve bunun kazandıracağı faydalara işarettir. Kişi takmış olduğu at gözlüğünü çıkararak, her konuya sadece bildiği gibi değil farklı fikirlere de açık şekilde bakma başlar. Daha iyi ve daha anlayışlı bir insan olmaya işarettir.

RÜYADA GÖZLÜK KIRMAK

Rüyasında gözlük kırdığını gören kişi artık kendi inançlarının ve bildiklerinin yanlış olduğunun farkına varmış ve bu yanlışlardan kurtulmak için çaba göstermeye başlamış olmasına yorumlanır. Rüyayı gören kişi artık olaylara daha geniş çerçeveden bakarak, daha net bir şekilde görebilecek, kimseye haksızlık etmeyecek, yeniliklere açık olacak, özellikle çevresindeki insanların fikirlerine, düşüncelerine, sözlerine daha çok önem verecek demektir.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar