Rüyada dolunay görmek ne anlama gelir?

Rüyada dolunay görmek ne anlama gelir?

Rüyada dolunay görmek rüya sahibinin şanslı ve kısmetli bir döneme girmek üzere olduğuna yönelik yorumlanır.

Bu durum özellikle iş hayatı üzerinden iyi bir kazanç, mevki ve önemli başarılar biçiminde delalet eder. Aynı başarıyı ve güzelliği aile hayatında da bulacağı yönünde yorumlar yapılır.

Hem güzel bir evlilik hem de hayırlı evlat ile beraber huzurlu bir yaşam biçiminde rivayet edilir. Yaşamış olduğu hastalıklar karşısında şifa bulacağı ve borçlarının son bulacağına yönelik yorumlanır.

Rüyada dolunay çıkması rüya sahibi için sıkıntı ve sorunların yavaş yavaş ortadan kalkacağı yönünde yorumlanır. Ancak özellikle bu problemlerin son bulması için kişinin kendi mücadelesini ortaya koyması gerektiğini gösterir. Aynı zamanda çevresindeki insanlardan maddi ve manevi önemli destekler alacağı üzerine delalet eder. Zorlukların son bularak şanslı ve kısmetli bir dönemin gelmeye başladığına yönelik yorumlar öne çıkar.

Rüyada dolunayın büyüdüğünü görmek aynı şekilde Rüya sahibi için rızkının büyüyeceği anlamına gelir. Özellikle mal ve mülk konusunda istediği noktaya geleceğine yönelik yorumlar yapılır. Ülke çapında şöhretli bir insan olabileceğine ve gösterdiği başarılar ile adından söz ettireceğine yönelik yorumlanır. Kaliteli ve huzurlu bir yaşam, devlet kapısında iş imkanı olarak da ifade edilebilir. Çevresinde yaşamış olduğu bazı kavgalar ve sürtüşmelerin yakın zamanda son bulacağına dair yorumlar öne çıkar. Bu konuda rüya sahibinin bir adım atması gerektiğini anlatan bir rüya olduğunu söylemek mümkün.