Rüyada dolandırılmak ne demektir?

Rüyada dolandırılmak ne demektir?

Rüyada dolandırılmak kanlı bıçaklı olacaklarına, büyük maddi zarara uğranacağına tabir olunur.

Rüyada dolandırılmak kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, yaşanan kötü durumların kısa sürede düzeleceğine tabir olunur. Rüyada dolandırılmak ne demek kazancının ve zenginliğinin artacağına, görülen tanıdık erkek aile büyüklerinden biri ise dileklerin allah katında kabul göreceğine tabir olunur. Rüyada akraba tarafından dolandırılmak ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tanıdık biri tarafından dolandırılmak birçok insanın işine yarayacak çalışmalara imza atılacağına, parasının da, malının da eksilmeyeceğine yorulur.

Rüyada dolandırılmak kandırılmak kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, kazancın yar yarıya düşeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, maddi ve manevi açıdan büyük zarar getireceğine, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına yorulmaktadır.