Ronaldo haberi yüzünden işinden olmuştu: Kartal Yiğit'ten açıklama geldi

Ronaldo haberi yüzünden işinden olmuştu: Kartal Yiğit'ten açıklama geldi
Sosyal medyada da büyük yankı uyandıran, Fenerbahçe’nin Ronaldo ile anlaştığı yönünde haber yapan muhabir Kartal Yiğit’ten bir açıklama geldi.

Geçtiğimiz gün, Ronaldo Fenerbahçe ile anlaştı diye haber yapan Kartal Yiğit, Türk medyasında değil, dünya basınında da geniş yankı uyandırdı.

MedyaRadar’ın aktardığı haberde Saran Medya’nın, bu haberden ötürü Yiğit’in işine son verdiğini açıklamıştı.

Yiğit’e sosyal medyadan da birçok tepki gelmişti. Bu tepkiler sonrası kendisi, Twitter hesabından açıklama yayımladı.

Spor gazetecisi Kartal Yiğit’in açıklamasının tamamı şöyle:

“30 yıllık meslek hayatımda hiçbir zaman kasıtlı, başkaları tarafından dikte ettirilen hiçbir habere imza atmadım. İşe gelmeyen haberler için kulüp yönetimleri tarafından sitemler aldım. Ancak yine sonunda çoğu zaman haklı çıktım.

Ronaldo haberinde de sağlam saydığım bir kaynağımdan aldığım bilgi ile haberi yaptım. Evet daha dikkatli bir üslup kullanabilirdim. Bu meslekte kesin bir şey yoktur hele transferde. Yine de haberin doğruluğundan şüphem yok. Bana tepki gösteren arkadaşlar imkanları varsa sayın Ali Koç’a konuyu sorsunlar.

Her neyse bazı konularda bazı kişi ve kurumlara ilişkin bir şeyler yazmak meğerse işşiz kalmalara bile neden olabiliyormuş . Bunca yol sonra bunu da anladık! Her haberin bir vesile ile yalanlanması köklü kurumlarda pek sıkıntı yaratmaz. Bunun her yerde böyle olmadığını gördüm. Kime ne dokundu ki işimizi bırakmak zorunda kaldık.

Ayrıca Beşiktaşlı ve divan üyesi olmak suç mu? Beşiktaşlı bir gazeteci başka kulüple ilgili bir haber yapamaz ilkelliği ne demek? Linç yarışına ve haberi yalanlamak için dost bildiklerimizin de çaba göstermesi ayrı bir acıttı içimizi. Sağlık olsun…

Zamanla bütün gerçekler ortaya çıkar. Ha son olarak unutmadan bana mesaj atan arkadaşlar şunu iyi bilin Fenerbahçe tıpkı Beşiktaş gibi büyük camiadır 40 yaşına merdiven dayamış Ronaldo‘nun transfer haberi neden sizi kızdırdı ? Yoksa siz kulübünüze güvenmiyor musunuz?”

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar