Ripple avukatı SEC’in temyizi hakkında açıklamada bulundu!

Ripple avukatı SEC’in temyizi hakkında açıklamada bulundu!
Kripto dünyasında Ripple Labs ve Amerikan Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) arasındaki yasal mücadele devam ederken, önde gelen bir kripto avukatı XRP sahiplerine umut ışığı oldu. John E. Deaton, SEC’in temyiz sürecinin XRP için bir engel teşkil etmeyeceğini belirtti.

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) Ripple Labs davasında temyize başvurmasının XRP için bir setback olabileceği söylentilerine yanıt veren kripto avukatı John E. Deaton, “temyiz sürecinin bir gerileme oluşturmayacağını” vurguladı.

Crypto Law’ın kurucusu, eğer temyiz sürecine başvurulursa, İkinci Temyiz Mahkemesi tarafından bir kararın çıkmasının iki yıl alabileceğini belirtti ve “Torres kararı, en azından İkinci Devre içinde, bu süre zarfında yasalarla uyumludur” diye ekledi.

Eğer Ripple davasında temyiz yoluna gidilirse, bu İkinci Daire Temyiz Mahkemesi’ne taşınacaktır. Deaton’ın bu yorumları, SEC avukatlarının, Terraform Labs ve eski CEO’su Do Kwon ‘a karşı yürütülen farklı bir yaptırım davasını, SEC’in Ripple Labs’a karşı geçtiğimiz hafta aldığı bölünmüş kararı beklenen temyiz başvurusuna ön izleme yapmak için kullanmasının ardından geldi.(BtcTürk)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar