Rihanna ilk kez bebeğini paylaştı: Sosyal medya yıkıldı

Rihanna ilk kez bebeğini paylaştı: Sosyal medya yıkıldı
6 ay önce ABD'li rapçi ASAP Rocky ile ilk çocuğunu kucağına alan Rihanna'dan bebeği hakkında ilk paylaşım geldi. Ünlü şarkıcı, bebeğinin yüzünün göründüğü kareleri ilk kez yayınladı. Bebeğin, babası ASAP Rocky'ye benzerliği ise ünlü çiftin hayranlarını şok etti.

Rapçi ASAP Rocky ile yaklaşık iki yıldır aşk yaşayan Rihanna, 13 Mayıs 2022''de Los Angeles''ta ilk çocuğunu dünyaya getirmişti. ABD''li basın kuruluşu TMZ''nin çifte yakın kaynaklara dayandırdığı habere göre; ikilinin, bebeklerinin cinsiyetinin erkek olduğu öğrenilmişti. Hamilelik pozlarıyla magazin sitelerinin gündeminden bir an bile düşmeyen Rihanna''nın ise bebeğine dair neredeyse hiçbir bilgi bilinmiyor. 



Bebeğinin adını henüz açıklamayan Rihanna''dan beklenen paylaşım geldi. 34 yaşındaki şarkıcı, bebeğinin yüzünü ilk kez sosyal medya hesabından yayınladı. 

Rihanna ve ASAP Rocky''nin bebeğini görenler "Küçük ASAP yapmışlar", "Babasının kopyası" yorumlarında bulundu.

"SABAH ONU İZLEMEYİ ÇOK SEVİYORUM"

Rihanna, geçtiğimiz aylarda annelik hakkında ilk kez konuşmuştu. ''Entertainment Tonight''a açıklamalarda bulunan Barbadoslu şarkıcı, bir anne olarak en sevdiği zamanın sabah olduğunu söylemişti. Rihanna, "Sabahları yüzündeki şaşkınlığı görmeye bayılıyorum. Nerede olduğunu anlamaya çalışıyor. Aşırı tatlı. Günün en güzel anı benim için" demişti. Oğluna bazen şarkı söylediğini ifade eden ünlü isim, "Çok komik, mutlu ve de toplu bir bebek... Tam sarılmalık!" şeklinde konuşmuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar