Avrupa'dan izlemeye geldiler: İşte Rıdvan'ın taliplileri

Avrupa'dan izlemeye geldiler: İşte Rıdvan'ın taliplileri
Beşiktaş'ın etkili kanat oyuncusu Rıdvan Yılmaz için Avrupa kulüpleri devreye girdi. Pek çok farklı kulübün izleme listesinde olduğu öğrenilen genç yetenek için İstanbul'a ayak basan ilk ekip ise Bundesliga ekiplerinden Eintracht Frankfurt oldu.

Beşiktaş''ta yeni sezon öncesi transfer çalışmaları devam ederken, takımın göz dolduran isimlerinden Rıdvan Yılmaz için ayrılık dedikoduları gündeme geldi. Son iki sezondur gösterdiği etkili performans ile hem taraftar hem de yönetimin beğenisini kazanan genç yıldız için pek çok Avrupa kulübünün devrede olduğu biliniyor.

Fotomaç''ta yer alan habere göre, Bir süredir Rıdvan Yılmaz''ın son durumunu takip eden Eintracht Frankfurt''un izleme komitesi, Kasımpaşa maçını izlemek için Vodafone Park''a geldi. Avrupa''dan birçok takımın radarında bulunan A Milli futbolcu için Eintracht Frankfurt''un haricinde Tottenham, Stutgart ve Braga''nın ilgisi devam ediyor.

Genç futbolcu, bu sezon 31 maçta 3 gol, 4 asist katkısı sağladı. Rıdvan Yılmaz''ın siyah-beyazlılarla sözleşmesi 2023 yılında sona erecek.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar