Yeğenini taciz ettiği iddiasıyla yargılanan Rıcky Martin, davayı kazandı

Yeğenini taciz ettiği iddiasıyla yargılanan Rıcky Martin, davayı kazandı
Dünyaca ünlü şarkıcı Ricky Martin, erkek yeğenini taciz ettiği ve fiziksel şiddet uyguladığı iddialarıyla dünya basınında büyük ilgi çekmişti. Yeğeni ile davalık olan Martin, davayı kazandı. Dava sonrası konuşan şarkıcı, "Ailem için çok yıkıcı bir dönemdi, kimsenin başına gelmesini istemem" dedi. Bu açıklamadan sonra Martin'in eşi Jwan Yosef ise sosyal medya hesabından paylaşım yaparak "Gerçek ortaya çıktı" diyerek desteğini gösterdi.

Dünyaca ünlü Latin şarkıcı Ricky, üvey kız kardeşi Vanessa''nın oğlu Dennis Yadiel Sanchez tarafından taciz ve fiziksel şiddet gerekçesiyle suçlandı. Evli üvey dayısıyla 7 ay ilişki yaşadığını ve zor günler geçirdiğini söyleyen Sanchez, şarkıcından şikayetçi oldu. Dünya basınını sallayan davada karar çıktı. 

SUÇLAMALARI REDDETTİ

Yeğeni ile yedi ay ilişki yaşadığı ve bu süreçte fiziksel ve psikolojik şiddet de uyguladığı iddia edilen Martin, mahkemede ifade vererek hakkındaki tüm suçlamaları reddetti. Ünlü şarkıcının yeğeni Dennis Yadiel Sanchez''in mahkemeye sunduğu tüm iddiaları geri çekmesiyle şarkıcı davayı kazandı.

Ricky Martin''in Yeğeni Dennis Yadiel Sanchez Kimdir? Dennis Yadiel Sanchez  Instagram Hesabı - Okubak.com

ÇOK SANCILI BİR SÜREÇTİ

AP''nin aktardığı bilgilere göre, temize çıkan şarkıcı "Tüm iddiaların yalan olduğu ortaya çıktı. Ama ben doğruları söyleyeceğim, çok sancılı bir süreçti. Ailem, arkadaşlarım ve benim için çok yıkıcı bir dönemdİ. Bunun kimsenin başına gelmesini istemem" dedi.

EŞİNDEN DESTEK GECİKMEDİ

Şarkıcının eşi Jwan Yosef ise karar sonrası sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Martin ile çektirdikleri bir fotoğrafı paylaşan Yosef, "Gerçek ortaya çıktı" ifadesini kullandı. Ricky Martin, Suriye asıllı İsveçli ressam Jwan Yosef ile 2017 yılında evlendi. Çiftin taşıyıcı anne yöntemiyle sahip olduğu dört tane çocuğu bulunuyor.(haberler.com)

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar