Yalı'nın kirası! Dudak uçuklattı!

Yalı'nın kirası! Dudak uçuklattı!
Reytingleriyle rekorları kıran Yalı Çapkını dizisinin çekildiği yalının kirası duyanların ağızlarını açık bıraktı. İşte duyanların kulaklarına inanamadığı o yalının kirası...

Başrollerini Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor’un paylaştığı son dönemin en çok konuşulan  ve reytingleri kıran Yalı Çapkını''ndaki yalının nerede olduğu kirası  ve kime ait olduğu merak konusu olmuştu. Dizideki yalının sahibi tanıdık çıktı. İşte Yalı Çapkını''ndaki yalının kirası...

Yalı Çapkını dizisinin çekimleri Gaziantep ve İstanbul''da yapılıyor. Dizinin Gaziantep çekimleri Millet Hanı''nda yapılırken, İstanbul sahneleri ise Beylerbeyi''nde bir yalıda çekiliyor.

 

YALI ÇAPKINI''NDAKİ YALININ SAHİBİ

Star TV ekranlarında Cuma günü yayınlanan Yalı Çapkını dizisinde yer alan yalı, iddialara göre Sabancı ailesine ait. Sabancı ailesi yapımcıların ödediği parayı ise iddiaya göre Engelli Çocuklar Derneği''ne bağışlıyor. Peki bu dillere destan yalının kirası ne kadar? Gelin hep birlikte bunu öğrenelim.

DUDAK UÇUKLATAN KİRA

Daha önce Masumiyet dizisinde Hülya Avşar''ın oturduğu yalıya aylık 225 bin TL ödendiği öğrenilmişti. Sabancı ailesine ait olan Beylerbeyi’ndeki yalı geçen sezon da Hülya Avşar’ın Masumiyet dizisine ev sahipliğini yapmıştı. O dönem Gold Film’in Sabancı ailesine aylık 225 bin TL ödediği öğrenildi.

Yalı Çapkını için ise geçen yaz OGM Pictures aylık 600 bin TL’ye anlaşma yaptı. Osmanlı mimarisine sahip  olan eski adı ''Şevket Paşa Yalısı'' olan binada 25 kişilik yemek yeme alanı da bulunuyor. Sabancı ailesinin üyesi Dilek Sabancı tıpkı geçen yıl 13 bölüm süren Masumiyet dizisinde olduğu gibi yalının tüm kira gelirini engelliler için bağışladığı öğrenildi.

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar