Reşit Bozdağ'dan şok iddia: Mehmet Ali Erbil'in sevgilisi Gülseren Ceylan'ın adı kafaları karıştırdı

Reşit Bozdağ'dan şok iddia: Mehmet Ali Erbil'in sevgilisi Gülseren Ceylan'ın adı kafaları karıştırdı
Kısmetse Olur yarışmasının fenomen çifti Reşit Bozdağ ile Melis Buse Betkayan arasındaki ilişki, gündemden düşmezken, Bozdağ, ilişkilerindeki karmaşayı bir adım daha ileri taşıdı ve sosyal medya üzerinden çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Bozdağ, önceki ayrılıp barışmalarının ardından bu kez aldatılma iddiası ortaya atarak dikkat çekti. Ancak sürprizler bununla sınırlı kalmadı. Fenomen isim, paylaşımlarında Melis Buse Betkayan'ın kendisinden habersiz kürtaj yaptırdığını iddia etti. Skandal açıklamasında Bozdağ, "Merdiven altı yerlerde çocuğumu aldırdı, devlete sığınıyorum" ifadelerini kullandı.

Öte yandan, Reşit Bozdağ'ın paylaşımında dikkat çeken bir başka detay ise Mehmet Ali Erbil'in sevgilisi Gülseren Ceylan'a yapılan vurgu oldu. Bozdağ, Erbil'in tekrar barıştığı Ceylan'ın adını anarak sosyal medyada büyük bir karışıklık yarattı.

rr.jpg

İkilinin ilişkisindeki bu yeni gelişmeler, sosyal medyanın ve magazin dünyasının gündemine bomba gibi düştü. Kamuoyu, Reşit Bozdağ'ın iddialarını yakından takip ederken, çiftin ilişkisinin geleceği merak konusu oldu.

640xauto-002.webp

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar