Resimdeki çocuğun annesini bulanlar dahi seviyesinde sayılıyor! İşte sadece IQ'su yüksek olanların 5 saniyede yanıt bulduğu o soru...

Resimdeki çocuğun annesini bulanlar dahi seviyesinde sayılıyor! İşte sadece IQ'su yüksek olanların 5 saniyede yanıt bulduğu o soru...
Bazı zeka testleri ile IQ seviyesini ölçebilmek mümkün olabilir. Resimdeki bulmaca bu tarz testlerden biri olarak biliniyor. İşte sadece dahi zekasına sahip kişilerin çözebildiği o zeka sorusu...

Bazı zeka testleri ile IQ seviyesini test edebilmek mümkün olabiliyor. Bu zihin bulmacası, zekâ seviyenizi çözerken verdiğiniz kararlara göre zekâ seviyenizi test etmenin yollarından biri olarak biliniyor.

Bu tür bulmacalarda problemi dikkatli bir şekilde analiz etmek analitik ve mantıksal akıl yürütmek önemli oluyor. Zekâ bulmacaları, bulmacalara eğlenceli bir unsur ekleyerek basit bir bilmeceyi daha ilginç hale getirebiliyor.

Resimdeki görselde bir odada karşılıklı oturan iki kadının bulunmakta. Küçük bir çocuğun ise yerde oyuncaklarıyla oynadığını görmekteyiz. Fakat kadınlardan yalnızca biri çocuğun gerçek annesi. Sizden istenen şey bulmacadaki gerçek anneyi bulmanız.

cocuk11.jpg


Cevap düşündüğünüz kadar basit değil. Bu sebeple eğer yanıtı 5 saniyede bulduysanız tebrik ederiz. Eğer bulamadıysanız, yanıtı sizin için yazıyoruz.

ÇOCUĞUN GERÇEK ANNESİ HANGİSİ?

Sol tarafta oturmakta olan kadının oturuş şekli bir annenin çocuğunu koruma yönündeki doğal isteğini temsil etmekte. Soldaki kadının duruşu bu sebeple daha koruyucu ve hafifçe öne eğilmiş şekilde duruyor.

Aynı zamanda çocuklar genellikle ebeveynleriyle yüz yüze oynarlar. Bunun yanı sıra çocuğun ve soldaki kadının saç rengi de eşleşmekte.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar