Reddit 3 yıl o hizmeti sonlandırma kararı aldı

Reddit 3 yıl o hizmeti sonlandırma kararı aldı
Reddit, kullanıma sunulmasından üç yıl sonra blokzincir tabanlı ödül hizmeti Community Points’i sonlandırma kararı aldı. Karar, ölçeklendirme zorluğu ve kripto para birimi projeleri için zorlu düzenleyici ortam ile ilişkilendirildi.

Sosyal medya platformu Reddit, blokzincir tabanlı ödül hizmeti Community Points’i sonlandırma kararı aldı. Düzenleyici ortamın ölçeklenebilirlik sınırlamalarına katkıda bulunduğunu belirten platform, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Puanlardan uzaklaşmak, daha fazla Reddit kullanıcısına değer sağlayan ürünlere yatırım yapmamızı sağlıyor. Ayrıca, Topluluk Puanları programının amaçladığı şeyi gerçekleştiren birkaç ürünü piyasaya sürdük veya aktif olarak yatırım yapıyoruz.”

REDDİT’İN BLOKZİNCİRİ HEDEFLERİ

Topluluk Puanları ilk olarak 2020 yılında, kullanıcı katılımını ve toplulukları artırmak amacıyla, bir yorum veya gönderi için büyük miktarda onay almak gibi belirli alt dizinlerde yapıcı etkinlik için kullanıcıları ödüllendirmenin bir yolu olarak başlatıldı.

Kullanıcıların kazandığı puanlar, platformun Reddit Vault adlı kripto cüzdanında saklanan ERC-20 tokenları oldu. Reddit kullanıcıları daha sonra Topluluk Puanlarını emojiler veya rozetler gibi avantajlar için harcayabiliyor ve ardından puanlar yakılıyordu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar