Rasim Ozan Kütahyalı'nın Nagehan Alçı hakkında attığı mesajlar ortaya çıktı. Kendini polis olarak tanıtmış

Rasim Ozan Kütahyalı'nın Nagehan Alçı hakkında attığı mesajlar ortaya çıktı. Kendini polis olarak tanıtmış

Gazeteci Nagehan Alçı ile eski eşi Rasim Ozan Kütahyalı arasında yaşanan skandallara ilişkin yeni bir detay daha ortaya çıktı.

13 yıllık eşi Rasim Ozan Kütahyalı'dan geçtiğimiz sene tek celsede boşanan gazeteci Nagehan Alçı, gazeteci Nevşin Mengü’nün YouTube yayınına konuk oldu ve burada gündem bomba gibi düşen açıklamalar yaptı.

Nagehan Alçı'dan Rasim Ozan Kütahyalı hakkında yeni iddialar: Kazandığım parayı elimden alıyordu; çocuklara "annenizi ben yarattım" dedi - Fotoğraf Galerisi

Yaşadığı psikolojik ve ekonomik şiddeti tüm detaylarıyla anlatan Alçı, eski eşi Rasim Ozan Kütahyalı’nın polismiş gibi attığı mesajlarla şikayet ettiğini iddia etti. Skandal iddianın ardından yeni bir gelişme yaşandı ve dava dosyasına giren o mesajlar ortaya çıktı.

ekran-goruntusu-2024-07-10-140939.png

EVLİ OLMADAN EVLİ GİBİ HAYAT SÜRDÜ İDDİASI

B Yüzü’nün paylaştığı ve Kütahyalı’ya ait olduğu iddia edilen numaradan atılan mesajlarda, Negahan Alçı’nın Yunan istihbarat görevlisi ile evli olmadan evli gibi hayat sürdüğü ve Yunanistan tarafından kullanıldığı öne sürüldü.

Kendisini polis memuru olarak tanıtan şahıs, Nagehan Alçı’nın polis korumasından da bilgilerin teyit edilebileceğini iddia etti.

ekran-goruntusu-2024-07-10-135807.png

“KAÇ GECE ELİMDE BIÇAKLA BEKLEDİM”

Kütahyalı'nın bütün parasını elinden aldığını ve kendisine şiddet uyguladığını söyleyen Alçı, yaşadıklarını şöyle anlatmıştı: Rasim'in öfkesi dinmediği için kaç gece elimde bıçakla beklediğimi biliyorum. Benim kazandığım parayı Rasim 'Sen anlamazsın' diyerek elimden alıyordu. Parayı göndermezsem ondan kurtulamazdım. Rasim işsiz kaldığında ben baktım. Kimse onun yüzüne bakmazken ben onun için herkesi arardım.

İşte o mesajlar:

Resim

Resim

Resim

Resim