Putin'den Erdoğan'a mesaj mı var?

Putin'den Erdoğan'a mesaj mı var?
Rusya Devlet Başkanı Putin, Türkiye ziyareti öncesinde Suriye'nin başkenti Şam'a giderek Emevi Camisi'ni ziyaret etti. Erdoğan'ın 2012 yılında söylediği "Emevi Camisi'nde namaz kılacağız" sözlerini hatırlatan Gazeteci Fatih Portakal, "Bunda diplomatik bir mesaj mı var?" ifadelerini kullandı.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, yarın gerçekleştireceği Türkiye ziyareti öncesinde Şam’ı ziyaret ederek Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad'la görüştü. Putin, Şam ziyareti kapsamında Emevi Camisi'ni de ziyaret etti.

Gazeteci Fatih Portakal, sosyal medya hesabından Putin'in Şam ziyaretine dikkat çekti.

Erdoğan'ın 2012 yılında söylediği "Emevi Camisi'nde namaz kılacağız" sözlerini hatırlatan Gazeteci Fatih Portakal, "2012'de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın söyleyip de gidemediği Cami. Bunda diplomatik bir mesaj mı var?" ifadelerini kullandı.

portakal.JPG

"EMEVİ CAMİSİ'NDE NAMAZ KILACAĞIZ"

Recep Tayyip Erdoğan Başbakanlık koltuğunda oturduğu 2012 yılında AK Parti Genel Merkezi'nde genişletilmiş grup toplantısında yaptığı konuşmada "İnşallah biz en kısa zamanda Şam'a gidecek, oradaki kardeşlerimizle muhabbetle kucaklaşacağız. O gün de yakın. İnşallah Selahaddin Eyyubi'nin kabri başında Fatiha okuyacak, Emevi Camisi'nde namazımızı da kılacağız" ifadelerini kullanmıştı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar