Putin dünya manşetlerinde: Biden'dan ağza alınmayacak küfürler...

Putin dünya manşetlerinde: Biden'dan ağza alınmayacak küfürler...
ABD Başkanı Joe Biden, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e yönelik olarak, "Hala manyak ... çocuğu Putin gibiler yüzünden nükleer savaş tehdidi gündemde ancak insanlığın en acil ve en son gündemi iklim krizi" şeklinde bir ifade kullandı.

ABD Başkanı Joe Biden, seçim kampanyası sırasında Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e yönelik ağır ifadeler kullanarak küfrettiği iddia edildi.

The Hill'in haberine göre, Biden California'nın San Francisco kentinde katıldığı bağış etkinliğinde, seçim kampanyası konuşması yaptı.

Putin ve diğer bazı liderler nedeniyle sürekli nükleer çatışma endişesi yaşandığına işaret eden Biden, aslında en temel varoluşsal tehdidin iklim olduğunu söyledi. Konuşmasında Rusya lideri Putin'e yönelik olarak, "Hâlâ manyak o.... çocuğu Putin gibiler yüzünden nükleer savaş tehdidi gündemde ancak insanlığın en acil ve en son gündemi iklim krizi" dedi.

2543.webp

Biden ayrıca, seçimde Cumhuriyetçilerin aday adayı eski ABD Başkanı Donald Trump'ı da Rus muhalif Aleksey Navalni'nin cezaevindeki ölümü konusunda Putin hakkında konuşmadığı gerekçesiyle eleştirdi.

'KATİL' DEMİŞTİ...

2021 yılında verdiği bir röportajda Joe Biden'a, Putin'in bir katil olup olmadığı sorulmuştu.

Biden, "Düşünüyorum" şeklinde yanıtlamıştı. Putin ise bu suçlamaya verdiği yanıtta, "Sağlıklı olsun. Ona sıhhat diliyorum. Şaka yapmıyorum, kinaye yapmadan söylüyorum bunu" demişti.

"ABD İÇİN UTANÇ VERİCİ"

Kremlin tarafından yapılan açıklamada, "ABD Başkanı'nın bu tür kaba sözleri, ABD için utanç verici bir durumdur" ifadesi kullanıldı.

87453.webp

PUTİN ‘BİDEN’ DEMİŞTİ

Putin, geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda ise "Rusya için hangisinin daha iyi olduğu, Biden mi yoksa Trump mı?" sorusuna Biden'ı işaret etmişti. Putin açıklamasında, "Biden daha deneyimli, tahmin edilebilir ve eski tarz bir politikacı" ifadelerini kullanmıştı.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar