Polisten kaçarken iki duvar arasına sıkıştı: El arabası bile geçemiyordu

Polisten kaçarken iki duvar arasına sıkıştı: El arabası bile geçemiyordu
Ankara'nın Etimesgut ilçesinde, alkollü olduğu için polisten kaçan bir taksi şoförü, aracını iki duvar arasına sıkıştırdı. Sürücü, polisler tarafından aracın yan camından dışarı çıkarılarak yakalandı.

Olay, Altay Mahallesi'nde saat 03.30 sularında gerçekleşti. Polisin 'dur' ihtarına uymayan taksi şoförü Y.K., plakası 06 T 3940 olan aracıyla kaçmaya başladı. Y.K. bir süre kaçtıktan sonra izini kaybettirmek için Ayaş-Ankara Yolu Bulvarı'ndaki bir marketin otoparkına girdi.

alkollu-surucunun-polisten-kactigi-taksi-39693-2.jpg​​​​​​​

Ancak polislerin takipte olduğunu fark edince tekrar dışarı çıkmaya çalışırken aracı, market duvarı ile yanındaki apartmanın bahçe duvarı arasında sıkıştı. Sürücü Y.K., polis ekipleri tarafından aracın yan camından dışarı çıkarılarak yakalandı.

Olay, marketin güvenlik kamerasına da yansırken, alkollü olduğu belirlenen Y.K.'nin ehliyetine el konuldu. Aracı ise çekici yardımıyla bulunduğu yerden çıkarıldı.

alkollu-surucunun-polisten-kactigi-taksi-39693-1.jpg​​​​​​​

"EL ARABASI DAHİ GEÇEMEYEN BİR YER"

Olay yerindeki markette çalışan Mehmet Taş, "Sabah işe geldim; bir baktım bizim market ve duvar arasına bir taksi girmiş. Orası el arabası dahi geçmeyen bir yer. Bu araba nasıl oraya girmiş benim de aklım ermiyor. Görünce çok şaşırdım" dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar