Polis her yerde bu kadını arıyor! Irkçı kadından şok hareket

Polis her yerde bu kadını arıyor! Irkçı kadından şok hareket
ABD'nin San Jose kentinde 12 Haziran tarihinde meydana gelen olayda yiyecek satılan bir dükkanda yüzü maskeli yaşlı kadın, sırada beklediği anlarda annesinin taşıdığı bebek arabasında yatmakta olan 1 yaşındaki bebeğin yüzüne doğru bilinçli bir şekilde öksürdü.

12 Haziran tarihinde meydana gelen olayda yiyecek satılan bir dükkanda yüzü maskeli yaşlı kadın, sırada beklediği anlarda annesinin taşıdığı bebek arabasında yatmakta olan 1 yaşındaki bebeğin yüzüne doğru bilinçli bir şekilde öksürdü.

60'lı yaşlarda, orta boylu beyaz ırktan olduğu bildirilen kadının üzerinde beyaz kıyafetler ve yüzünde maske takılı olduğu görülüyor. Sırada uzun süre beklemekten sıkıldığı ve sinirlendiği gözlenen kadının maskesini indirerek bebek arabasındaki 1 yaşındaki bebeğe tükürdüğü anlar da güvenlik kamerasına yakalandı.

Polis yetkilileri olayın şüphelisi kadını yakalayabilmek için harekete geçti. San Jose Polis Teşkilatı kadının yakalanabilmesi için halktan da yardım istedi. Kadın, olay anının videosu paylaşılarak sosyal medya duyurularıyla aranıyor.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar