Plakasız araçtan uzun namlulu silahlar çıktı: Şüpheliler hareket halindeki araçtan atladı!

Plakasız araçtan uzun namlulu silahlar çıktı: Şüpheliler hareket halindeki araçtan atladı!
Bahçelievler ilçesinde, polisin dur ihtarına uymayan bir otomobil ile polis arasında kovalamaca yaşandı. Kovalamacanın ardından, şüpheliler araçtan atlayarak kaçmaya başladı. Araçta yapılan incelemede, aracın çalıntı olduğu ortaya çıktı ve içerisinden 2 adet makinalı tüfek bulunduğu belirlendi.

Yenibosna Merkez Mahallesi 29 Ekim Caddesi'nde saat 03.00 sularında meydana gelen olayda, Bahçelievler'de devriye gezen polis ekipleri, plakasız bir aracın seyir halinde olduğunu fark etti. Şüphelenen polis ekipleri aracı durdurmak istedi ancak araç tüm uyarılara rağmen kaçmaya devam etti. Polis ekipleri aracı takibe alarak kovalamaya başladı.

aw164092-03.jpg

Kovalamaca esnasında aracın kasise çarpması sonucu araç arıza yaptı ve durdu. Şüpheliler araçtan atlayarak yaya olarak kaçmaya başladı. Araç, içi boş olmasına rağmen yavaşça hareket etmeye devam etti. Polis ekipleri, olası bir tehlikeyi önlemek için aracı durdurmak için önlem aldı.

aw164092-02.jpg

Terk edilen aracın bagajında bulunan plakanın araca ait olmadığı ve aracın çalıntı olduğu ortaya çıktı. Ayrıca araçta AK-47 ve Akrep olarak bilinen 2 adet uzun namlulu silah ile bu silahlara ait şarjör ve fişekler bulundu. Olay yeri inceleme ekipleri, araçta detaylı inceleme yaptı.

aw164092-01.jpg

Kaçmaya çalışan şüphelilerden biri yakalanırken, diğer şüphelinin yakalanması için polis ekipleri çalışmalarını sürdürdü. Yakalanan şüpheli gözaltına alındı.

aw164092-04.jpg

Polis ekipleri olayla ilgili incelemelerine devam ediyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar