Piyasa Kahini İslam Memiş endişelerim var dedi, gram altının 1880 lira olacağı tarihi açıkladı

Piyasa Kahini İslam Memiş endişelerim var dedi, gram altının 1880 lira olacağı tarihi açıkladı
Dolar ve altın fiyatlarında yaşanan hareketlilik devam ederken, piyasa kahini İslam Memiş'ten altınla ilgili dikkat çeken bir uyarı geldi. Memiş, gram altının göreceği yeni rekoru açıkladı.

FİLİZ KIRAL-GÜNBOYU

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gram altında 1880 TL seviyesi için flaş açıklamalarda bulundu. Memiş'in 2024 yılına dair öngörüsü ise dikkat çekti.

"ENDİŞELERİM VAR, ARAŞTIRIYORUM"

Açıklamalarının yatırım tavsiyesi olmadığının altını çizen İslam Memiş, Youtube kanalında yayınladığı son videosunda şu açıklamada bulundu:

"Benim endişem şu 2024 yılında da kontrollü süreci sanırım merkez bankaları devam ettirecek. Enflasyon bekliyorum hızlıca geri gelen 2024 yılında da. Gerçek enflasyonla mücadele çok kolay olmayacak. Merkez bankaları tüm kozlarını sonuna kadar kullanacaklar. Endişelerim var, araştırıyorum, bu konuda önümüzdeki haftalarda yorum yapacağım. Ons altında 2020, 2040, 2050 dolar için yukarıda alanlarımız var

Gram altınla alakalı bir uyarım olmuştu. Gram altının bir geri çekilmesi var. Gram altın tekrar 1700'e kadar sarktı, tekrar toparlandı. Yukarı yönlü atakların devam edeceğini tahmin ediyorum. 1880 lira seviyeleri karşımızda kalmaya devam edecek. Düşüşlerle alakalı elinde TL olanları da uyarmıştık. Düşüşler değerlendirilmeli. Çünkü riskler masada kalmaya devam ediyor.

Gram gümüşte 20.87'ye kadar sarkmalar gördük. 21 altına sarkacağını ifade etmiştim. Arkadaşlarımız bu seviyelerden aldılar ve 25 lira seviyesini bekliyorlar."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar