Pınar Sabancı kimdir? Pınar Sabancı kaç yaşında, nereli, eşi kim?

Pınar Sabancı kimdir? Pınar Sabancı kaç yaşında, nereli, eşi kim?
Son zamanlarda psikolog Pınar Sabancı insanlar tarafından merak edilmeye başlandı. Birçok insan internette Pınar Sabancı'nın hayatını araştırıyor. Peki Pınar Sabancı kimdir? Pınar Sabancı kaç yaşında, nereli, eşi kim?

Pınar Sabancı kimdir?

İş dünyasındaki başarıları ve sosyal medyadaki paylaşımları ile gündeme gelen Pınar Sabancı insanlar tarafından merak ediliyor. Birçok insan internette Pınar Sabancı'nın hayatını araştırıyor. Peki Pınar Sabancı kimdir? Pınar Sabancı kaç yaşında, nereli, eşi kim?

PINAR SABANCI KİMDİR?

Pınar Sabancı, 1981 yılında İstanbul'da doğmuş olup şu anda 42 yaşındadır. Eğitim hayatına Robert Koleji'nde başlayan Sabancı, lise eğitimini tamamladıktan sonra Amerika'da Boston Babson College'da İşletme eğitimi almış ve aynı dönemde Northeastern Üniversitesi'nde Psikoloji bölümünden çift diploma ile mezun olmuştur. Eğitim serüvenine devam ederek Oxford Üniversitesi'nde psikoloji alanında uzmanlık yüksek lisansı yapmıştır.

Pınar Sabancı, 2010 yılında YASA Holding'in kurulu yönetim kurulu üyesi olan İlhan Sabancı ile evlenmiş ve bu birliktelikten üç çocukları dünyaya gelmiştir. İş dünyasında etkili bir rol oynayan Sabancı, YASA Holding'deki sorumluluklarıyla iş hayatında önemli başarılar elde etmiştir. Aynı zamanda sosyal sorumluluk projelerine olan katkıları ve aktif sosyal medya varlığıyla da bilinmektedir.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar