Pınar Gültekin'in katili Cemal Metin Avcı'nın ifadesi ortaya çıktı!

Pınar Gültekin'in katili Cemal Metin Avcı'nın ifadesi ortaya çıktı!
Muğla'da 5 gündür kayıp olan üniversite öğrencisi 27 yaşındaki Pınar Gültekin'in ormanlık alanda cansız bedenine ulaşıldı. Pınar'ın katili Cemal Metin Avcı'nın ilk ifadesi ortaya çıktı.

Türkiye Pınar Gültekin cinayetini konuşuyor. Üniversite öğrencisi Pınar, öldürülüp ormanlık alana atıldı. Katili Cemal Metin Avcı cinayeti itiraf etti. Katilin ifadesi ise sosyal medyada infiale yol açtı. 

Gözaltına alınan şüpheli eski sevgili Cemal Metin Avcı'nın şüpheli olay günü konuşmak için otomobiline aldığı Pınar Gültekin'i kendisine ait bağ evine götürdü. Burada çıkan tartışmada döverek darp ettiği Pınar, bayıldı. Cemal Metin Avcı genç kızı boğarak öldürdü.

Pınar'ın cansız bedenini varile koyup, ormanlık alana götürüp attı. Şüpheli Cemal Metin Avcı.'nın ilk ifadesinde cinayeti itiraf ettiği öğrenildi.

"BİR ANLIK ÖFKE İLE..."

"Bir anlık öfke ile öldürdüm" Hürriyet'ten Musa Kesler'in haberine göre, gözaltındaki Cemal Metin Avcı ilk beyanlarından daha önceki birçok kadın cinayeti failinin yaptığı gibi öldürdüğü kadını suçlamaya çalıştı. Failin ilk sözleri şunlar oldu: "Pınar ile ilişkimiz vardı eşine söylerim diye sürekli tehdit ediyordu, para istiyordu. O gün de para istedi verecektim ama sinirlendim tartıştık. Bir anlık öfke ile öldürdüm."

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar